IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uhmm.. randomiaTiistai 02.06.2009 05:59

Aloin kattoon ihan hetken mielijohteesta tota K-ON! animusarjaa (jöö, uutta sarjaa taas vaihteeks.)

Eka olin sillee: "pöh, vaan koulutyttöi täs. :|" mut täähä vaikuttaa hauskalta. (joo, en tienny etukäteen, mitä olin kattomassa.)

Lisäks tästä bänditeemasta tulee mieleen omat haaveet bändin perustamisesta, joita kehittelin ala-asteella. 8D Mielenkiintosta seurata, miten jäsen, joka ei tiedä kitaran soitosta mitään, oppii soittamaan...

haha, kun Yui sai kitaransa, se tokas, että: "I was posing in the mirror and taking pictures with it. I even slept with it" :'D mäkin suurinpiirtein palvoin omaa kitaraani ja otin yhteiskuvia sen kaa. 8D looool... Okei, en sentään nukkunu sen kanssa.

... Mulla ei oo yhtään kärsivällisyyttä kitaran soittoon loppujen lopuks - mun pikkuveli käyttää sitä nykyään. Lisäks oon liian huoleton tai jtn, niin emt.. Ei vaan soittaminen onnaa. 8D Mun energia kuluu piirtämiseen... siihen pystyn keskittyyn.

//

Ah! Kello on taas kolme. ;o Mun unirytmi on lopullisesti pielessä. T_T Tänään pitää mennä btw. ostaan kaikkee sälää desuconin cosseja varten - pikkusiskolle auringonkukka, mulle punaset housut ja kauluspaita + mahdollisesti joku kirves. :'D Mut haluun kyl tehdä aconia varten ite sen kirveen.

;p äh, sanon kyl timolle siitä, että sen kannattaa tulla mukaan vasta animeconissa - en jaksa vaivata päätäni sen asun kanssa. >.< Ja miten sen tukkaan saa kolme valkoista raitaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.