IRC-Galleria

Kaasua kakkosesta...Lauantai 10.09.2011 23:03

....-Mario Kart~
että sellasta tänää...

Se tunne...Perjantai 09.09.2011 00:02

........Kun huomaa ettei oo ketään kehen yhdistää rakkauslaulun sanoja =DDD lololol


...........Minkäs sille voi ku on makkara....=O

~~~~ diudiuSunnuntai 04.09.2011 20:07

Yritä ymmärtää ei ole helppoa tää, vaikka pois kävelen sua silti ajattelen....

kyselkää ku kuolen tylsyyteen =((((Sunnuntai 04.09.2011 02:48

öööööKeskiviikko 31.08.2011 00:38

Ei, en mä uskalla. En uskalla olla se kuka haluan. Ei, ei mun voimat riitä. En mä kai edes tarpeeks yritä.

VLOG nro. 1 -PositiivisuusSunnuntai 21.08.2011 21:01

Eli joo alan linkkailla nää mun youtuben viisaat Vlogit tänne gallerian blogiin aina sitä mukaa kun niitä teen =)


Anteeksi, moi, mitä kuuluu? =DDDTorstai 18.08.2011 01:47
ps. loppu fail =SS

Nips,naps♥Maanantai 15.08.2011 23:07

picasion.com_746af8b674f80f53d5de0df05b04b9e9.gif


877c4f641ac5555dd58584570f5e883f.gif
Pitäis kai järjestää ajatuksensa, mutta en vaan oikeen tiedä miten se pitäis tehdä. Tuntuu että en pysty keskittymään yhtään mihinkään, vaikka välillä nollaanki aivot aivan täysin, niin pian taas ajattelen kaikkee maan ja taivaan väliltä.

Eihän se sinänsä haittais, mutta se ei oo kiva tunne. Tuntuu niinku oisin itekki sekasin, vaikka tavallaan oonki, kerran mun ajatuksetki on. Melki toivon että voisin painuu taas viikoks jonnekki pois, tai sulkeutua tänne mun huoneeseen ajattelemaan. Ois niin paljon tekemistäki, mutta ei huvita tehdä mitään. Koulut alko ja seki lisää tätä stressiä. Mun loma oli vasta alkanu kun se jo loppu. Ja nyt musta tuntuu että joudun taas luopumaan yhestä mun elämän tärkeimmistä asioista (vaikka niin säälittävän mitätön se asia onkin). Se on yks asia, jossa oon alkanu kehittyä, ja haluan kehittyä lisää, mutta mun pitää kai pitää siitä taukoa, että voisin kehittyä toisessa asiassa.

Tätä ei ollu tarkoitettu arvaus leikiks, joten kerron mikä asian on kyseessä. Mun kynnet. Niin mitättömältä kun se kuulostaakin, niin ne on suuri pala mun itsetuntoa ja jos ne pätkästään lähtee osa mun itsevarmuudestaki pois. Mutta jos haluan soittaa pianoa, niin oletettavasti se tarkottaa lähtöä kynsille. Joten ei voi mitään.

Sitten murehdin myös sitä, että mun pitäis soittaa ja laulaa niissä hautajaisissa. Mitä jos mun ääni ei kuulu? Mitä jos soitan väärin? Mitä jos laulan väärin? Periaatteessa mun ei pitäis miettiä noita asioita, koska varmaan noi kaikki annetteis mulle ihan huomaamatta anteeks, koska hautajaisissa mäkin oon vieraana ja mulla on myös suuri suru mun lapsuuden ystävän kuoleman takia.


Ja koulu. Se ei tosiaan mahdu mun elämään tällä hetkellä, mutta sen on pakko. Tää vuosi on vielä tärkee jatko-opintojen kannalta, vaikka oletan että pääsisinki sinne lukioon ihan ilman erityisiä ponnisteluja. Ei koulu sinänsä oo mitenkään vastenmielistä, mutta se vie liikaa aikaa ja sitä mä tällä hetkellä tarttisin että saisin ajatella rauhassa. Mä haluan vaan että ois jo joulu, niin sais taas unohtaa kaiken hetkeks.


Oon miettiny myös sitä millanen oon. Oon ihan tavallinen tyttö. Haluisin olla sosiaalisempi ja yritänkin olla, mutta se ei oo niin helppoa ihmiselle joka pelkää sosiaalisia tilanteita ja sulkeutuu helposti puolituttujen seurassa. Ehkä oon outo...

Mä myös pelkään. Mä pelkään kuolemaa. En sitä että se tulis mun kohdalle, vaan sitä että joku mulle rakas kuolis. Mä pelkään että mummi kuolee. Ei se vielä oo niin huonona, vaikka en meinannukkaan tunnistaa sitä kun viimeks näin sen. Se oli vanhentunu kymmenen vuotta puolessa vuodessa. Tällä kertaa se sentään huomas mut, enkä ollu sille ilmaa niinku viimeks. Mutta ei se tuntenu mua. Ois vaan tehny mieli lähteä kotiin ja mennä vessaan itkemään. Kyllä mä tiedän että ei sille voi mitään, mutta tuntuu niin epäreilulta.


Välillä ajattelen että elämä on aika turhaa, koska se kuitenki loppuu aikanaan. Mutta tietysti se on kokemus, jota ei voi rahassa mitata.

Miks mä edes ajattelen näin. Tää yksinäisyys ei sovi mulle. Muut nukkuu, on pimeetä. Liian monet mun peloista herää tähän aikaan illasta. Montakohan lausetta oon jo kirjottanu, en tiedä, eikä oikeestaan kiinnostakaan.


En tiedä miks kirjotin tän...ehkä tää autto selvittämään m,un ajatuksia edes jotenki...

kjdskjsdldnfcolnsdocdn.....Tiistai 09.08.2011 02:41

....iojsdfkishssk

olipa taas viisasta rahankäyttöä...~~~~ 4€ ='''((((nojoo oma vika, pikkusika =( surullista silti