IRC-Galleria

_Catti_

_Catti_

Aurinko paistaa ja mä olen sisällä flunssassa.

Viikko jouluun,häh.Lauantai 17.12.2005 00:30

Ei tunnu yhtään et joulu olis jo viikon päästä.Kyllä toi aika kuluu nopeasti.Joulukuu jo on ja ihan outoa kun ei ole ollut vielä kovinkaan paljon pakkasta ja sit jos on vähänkin pakkasta niin tuntuu et jäätyy kun ollut niin lämmin talvi.
Mullakin yleensä ollut jo toppahousut kun ollut pakkasta ja paleltaa niin nyt on tarennut tuulihousut jalassa.Ollaan täällä kainuussa joulua viettämässä ja Oona neiti ei malta ollenkaan rueta nukkuu.Pari tuntia sitten oli aivan väsy ja annoin sit puuron,no mummu oli kaupassa ja tuli kotia niin Oona ei malta enää rueta nukkuu.Aamulla ois aikainen herätys lähdetään Janin sit sen äidin kans kajaaniin ostoksille ja Oona menee siksi aikaa Sotkamon mummun ja ukin luokse.
Mä saan vihdoin ja viimein joululahjaksi karaokevehkeen et pääsen kotona laulamaan,mä olen toivonut sitä niin kauan ja kun meillä on se kotiteatterilaite niin sen voi yhdistää siihen,ihanaa pääsee laulaa karaokea ja sit kun Oonakin osaa enemmän puhua niin jos sekin innostuis kun on nyt jo melkoinen tanssityttö.

Mut mä oon jo iso tyttö et en tarttee enää paljoa lahjoja et jos on edes muutama tarpeellinen ja Oonahan se varmaan saa paljon lahjoja!Mut pukkia odotellessa olkaa edelleen kiltisti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.