IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Ensin mennään terveyskeskukseen....Sunnuntai 25.11.2007 15:38

Eli soitin tuossa polille ja siellä vastsi joku tosi äreen kuulone elämäänsä kyllästyny vanha kurppa....ei oikein tuntunu ottavan tosissaa mun mahakipua vaiks melkee itkua tuhersin puhelimes kun nii paljo sattuu....sanoi vaa et jospa sulla on jotain ruuansulatusvaivoja,ja mä sanoin et kun ei ole ja kolme päivää jo kärsiny tästä kivusta.Siihen se kätilö vaan tuumas et hyvinhän oot kipua kestäny kun jo kolme päivää,et kyllä sä varmaa viel kestät pidempäänki!!!
Sit se ämmä vaa tuumas et mee eka käymää oman paikkakunnan terveyskeskuksessa jossa lääkäri kattoo tilnateen ja arvio tarviiko lähteä polille asti.....

nooh,soitin sitte tk:hon ja siellä oltii heti et juu ala vaan tulemaan tänne samantien! eli ihan oli toinen ääni kellossa kun sinne soitti....eli sinne nyt mennään ja katsotaan mitä sieltä sanotaan ja tuleeko Jyppilän reissu sittenkin....jotenki en oikee näihin terveyskeskuksen lääkäreihin kyl luota :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.