IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Elikkäs käytiin äitipolilla tänään kontrollissa ja seuraavaa käyntiä sinne ei enää tule koska seuraavaksi mennäänkin jo synnyttämään :) tänään siis Rv 34+3

Tilanne siis seuraavanlainen:
Kohdunkaulaa jäljellä ENÄÄ 17,5mm (eli selkokielellä alle 2cm), kohdunsuu ulkoa sormelle auki ja yllätys oli suuri kun lääkäri sanoi kohdunsuun auenneen myöskin sisältä! eli kaikinpuolin siis auki ollaan ja näin. Pojalla painoarvio 2756g,tarjonta edelleen RT ja syvällä onkin sekä lapsivettä löytyy normaali määrä.

Synnytys voipi siis käynnistyä nyt tässä ihan koska tahansa kun paikat on niin valmiit ja jokainen supistus (niin kivotun,napakka kuin kipeäkin) aukoo paikkoja vain lisää...eli jouluvauvaa odotellessa tässä näin,lääkärin mukaan ehkä voidaan päästä rv37 asti mutta pitää tätä erittäin epätodennäköisenä kun mulla noita kipeitä säännöllisiä suppareita tässä tullut liki päivittäin.

Tällä hetkellä en saa poistua kotoa mihinkään,täysi vuodelepo päällä,ihanaa!
ja lisäys,tänään alkoi muutes äitiyslomakin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.