IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Mistä vitusta mä hankin kaiken musan?Sunnuntai 28.10.2007 16:12

Siis kun tuppaa toi DC++ ottamaan meikäläistä nyt pannuun oikein urakalla....vittu! ku laittaa hakuun jonku biisin/levyn nii kyllähä sielt löytyy mut ei lähde vaan tulemaan sitten millää vaiks ois slottejakin vapaana mielin määrin! saatanan saatana! ei mulla nyt oo koko saakelin päivää aikaa alkaa venaamaan sitä et lähteekö joku biisi taikka levy sieltä tulemaan vaiko ei,kyllä se pitää sillo lähteä heti eikä melkeen kun minä oon asialla! vittu ku muuteski koko perkeleen kone tyhjänä kaikesta musiikista eikä tule sitten yhtään hyvää menojumputusbiisiäkään mieleen mitä VOISI YRITTÄÄ latailla...yritykseksihän se toki jääkin!

Tää mamma tahtoo imuutella vauhdikasta hyvää menojumpsumusaa (naurakaa vaan,mut mulla on semmone vaaleanpunaine vaihe päällä) siis pakko saada semmosta armotonta baaribiletysmättömusaa!!! kuha vaa keksis mitä koittais hommailla...perkele!
Ja sit tahtoisin niiiin kuulla/saada imuuteltuu Miljoonasateen Marraskuun,se oon niin ihku biisi...mutta kun ei lähde tuleen niin ei lähde! täällä sitten mielipuolisena huudan tietokoneelle ja hakkaan päätäni pöytään ja uhkaan heittää koko vitun masiinan seinään...

help mee ja kertokaa jotain hyvii menomättöbiisejä pliis!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.