IRC-Galleria

.Pam.Tiistai 10.01.2006 14:15

Joo o, sitä alko sit taas uus viikko ja paluu vähä niinku arkeen. Jee. Loppu viimei asiat on vähä niinku hyvin, mut toisinaa on asioita mitkä painaa edelleen mieltä. Koittaa olla miettimättä mut silti miettii. Hm, kuulostaa aikas tyhmältä. Eikö. Viime yö tuli nukuttuu taas vaihteeks niin huonosti että. Uni tuli varmaa joskus abaut neljän aikaan!! Ei hyvä. Mus on joku vika ku normaalisti nukahdan saman tien. Nyt tiedän miltä tuntuu pyöriä sängyssä. Ääh, on se niin väärin.

Viikoloppuki meni ihan kivasti. Mitä nyt unirytmi taas päin jotain. Perjantai meni vähä niinku kinossa ja porukkaa oli! Lauantai sit oli joku niin nauru päivä että. Kyl voi myöntää et jotku on vaan tyhmiä. Ei voi muuta sanoo. Mut sääli niille.

Päivät menee toisinaa nii samallai. Tehtiin silti tuttavuutta sellasen pojan kanssa. Ihan mukava kyllä vaik ehkä jollaki tapaa hmm outo. Mut kuitenki, aikasempaaki olis kieltämät voinu men nukkumaa. Mut valvomiseks se aina näyttää vaa menevä.

Ja jätkät, ketä niitä muutenka ymmärtää.?

"Hei sisko lähde mun mukaan voidaan kiertää koko maailmaa, ja muistella niitä aikoja, sadepillvetkin meille nauroivat. Ota huolesi mukaan, mä voin kantaa ne sinun puolesta ja jättää ne kauas jonnekin minne tarvitse ei palata." Toi vois olla vähä niinku ihanalle Jonnalle <3

Kyllä sinä muistat, kuinka katse viiltelee.
Kyllä sinä tiedät, miten lehdet putoilee.
Kaikki on jo nähty, siksi pisteen nyt teen.
Anna jo olla.
Anna mun olla ja unohtaa.


Hieman kyllä kirosin tänä aamuna koska kauheella kiireellä niinku normaalistikin jouduin vielä skrapaamaan auton ikkunat koska sisätilalämmitin ei ollut yöllä päällä! Eikä juurikaan vituttanut, ei. Miks olis. Joo, no myöhästyin varmaa joku 5min ni ei se olluka nii paha. Mut ku opettaja o pilku piippari. Ollu kyl ihan kiva koulupäivä tässä. Onneks jo kahdelta kotiin. Jee! (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.