IRC-Galleria

Sunnuntai 23.07.2006Maanantai 24.07.2006 14:48

Eilen oli sitten jokseenkin normaalista poikeava ilta...
Tytöt tuli ensin meille alottelee ja viettää iltaa ennen onnelaa. Yht´äkkiä kun kaikki jtn meikkaa ja laittautuu niin ovikello soi. Ei uskallettu avata kun kelattiin, että se on taas alakerran naapuri. Seuraavaks oveen koputettiin ja postiluukusta huudettiin " avaa ovi täällä on poliisi". No, pakkohan se oli mennä avaa. Sisään astui kaksi hyvännäköstä nuorta poliisia. Kysyivät kuka on asunnonhaltija ja sit halus mun paperit sen takia. Hahhaha, ne ei edes uskonu et oli mun passi.
Ne viihty meillä jonkinaikaa ja yrittivät kertoa, että ei voida pitää niin kovaa ääntä, koska naapurit valittaa. Oikeesti ne oli kuitenkin ihan rentoi ja heitettiin vähän läppääki ;). Poliisit sitten lähti ja tytöt kyllä vähän hiljenty...
Matkalla Onnelaan heitettiin keskenämme läppää, että salee ne on siinä onnelan edessä kun mesta menee kiinni... no kuinkas kävikään :) siinähän ne sitten oli kun tultiin ulos onnelasta ja katseltiin vähän ympärille.
Heti mentiin kuitenkin heittää niille jtn...
Jenni lähti himaa ja mä ja Ellu jäätiin sinne Onnelan eteen.. siinä tuli sit muutama duuni juttu poliiseille ja ne hoiti ne pois.
Ilta päätty sitten siihen, että poliisi sedät otti Ellun ja Marian kulman takaa kyytiin ja heitti kotiin ja jäi viel röökille meijän kanssa.
Ne oli tosi hauskoi ja rentoi :) :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.