IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

AEARSDGHMaanantai 19.11.2007 11:57

hyi näin unta et Aoi kuoli ;________________; oikeesti joku tommonen kassijäsenen kuolema vaikuttais muhun 838583987695 kertaa enemmän ku jotku jokelat tai 9/11 tmstmstms.


se oli viel ihan saatanan todentuntunen uni, joku tulkkas livejournalin gazette_media-yhteisös jostain japsiuutisista että the GazettEn kitaristi Aoi on koullu jouduttuaan vakavaan onnettomuuteen [[ en muista mikä se onnettomuus oli ]].


siinä unessa oli niinku monta päivää et pari ekaa päivää meni epäuskossa ja haukuttiin sitä postaajaa valehtelijaks, sitten sitä uutista rupes tuleen virallisilta tahoilta ja Kassien sivuillaki luki vaan HIATUS.


sit jollekin japanilaiselle sivulle tuli joku video missä on muut Kassit ja ne selostaa pitkät pätkät Aoista ja et ne on edelleen ihan shokissa ja hervoton ikävä mut et ne aikoo jatkaa Gazee neljällä jäsenellä sitten kun shokki sun muu häly on hälvenny koska se on varmasti sitä mitä Aoi olis halunnut jne. ja muistan itkeneeni siinä unessa ku katoin sitä videoo [[ en ollu itkeny aikasemmin ]].


hyi oikeesti se oli ihan kauhee ;_____;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.