IRC-Galleria

_raja_tapaus_

_raja_tapaus_

Meni launtaina naimisiin!

heippa taas!Keskiviikko 30.11.2005 00:20

Moikkis. Vähän on ollu kurjia nää viimeset pari päivää, mut en viitti avautuu tänne... tänään tuli ärähdettyä vähän turhaan ihanalle rakkaalle "poikaystävälle" ja poikaystävällekään en oo ollu oikeen kiltti. itseasiassa eritäin vaikee. Mutta ei siitä sen enempää. (avauduin sitten kuitenkin näköjään)
Se messu-tonttuna olo ei menny ihan putkeen. mä petyin kovasti siihen, vaikka oli se elämys sinänsä. Mun piti leikittää siellä lapsia, mutta jouduinkin jakamaan flyereitä (lentolehtisiä:) se ei ollu ollenkaan kivaa. jalkoihin sattu ja hartiat tuli kipeeks. Luulin että minulla tulee olemaan kiva viikonloppu mutta se olikin aika tuskaa. no mutta kokemus sekin.
Hyvä uutinen on se että minulla on vihdoinkin minun uusi kannettava ja eräs ihana ihminen laitto sinne paljon kaikkea kivaa. Se ei ollu vissiin mitään helppoo.... :/
Mulla on ihan hirveesti hommia rästissä, mutta en jaksa stressata, enhän minä koskaan. Mulla on tulossa tentti ja muutaman projektin ded-line, mutta mieluummin ajattelen että JOULU on kohta ja mä saan (ehkä toivottavasti) lahjoja joulupukilta, olinhan mä sentään tonttunaki.... :)
No joo nyt tuli taas selitettyä tänne kaikkee soopaa, mutta mitäs muutakaan odotatte ihmiseltä joka on heränny tänään kuus kolkyt ja ollu koko päivän koneella siirtelemässä kuvia vanhalta koneelta uudelle :S
Odotelkaa jotain uutta ja ehkä vähän järkevämpää....
Hyvää Joulun odotusta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.