IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

haaste otettu vastaan.. :DKeskiviikko 15.02.2006 00:22

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kun olen yksin kotona kuvittelen aina välillä, että minulla olisi kaveri kenen kanssa puhun, joten juttelen hänen kanssaan päivän kuulumiset.

2. Joka ilta kun menen nukkumaan niin nostelen tyynyjäni ja peittoani katsoakseni ettei siellä ole hämähäkkejä tai muita ötöjä. Vasta sitten voin mennä nukkumaan.

3. Minun on pakko edellisenä iltana seuraavan päivän kirjat jo valmiiksi reppuun ja laittaa vaatteet valmiiksi tuolille. En saa muuten unta jos en ole tehnyt näin.

4. Aina kun olen koneella minun on kuunneltava jotain muusiikkia joko tietokoneelta tai radiosta. Pakko sillä muuten koneella olemisesta ei tule yhtään mitään.

5. Jos syön aamuisin paahtoleipää niin minun on pakko syödä niitä neljä, koska paahtimeemme mahtuu yhdellä kertaa neljä leipää niin jokaisella niistä pitää olla pari. Muuten yhdellä olisi tylsää.

kOEhnOE
SuSSu-SuSSu
_annika89_
kiimaniina
^alinaaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.