IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

a_snooze

a_snooze

please MTV, pimp my face!!!!!

100 % totuus joulupukista.Lauantai 01.12.2007 01:471. Joulupukki ei ole käynyt inttiä, taitaa perkele olla sivari, vai olisko ollut totaalikieltäytyjä, meinaan kukaan ei nähnyt pukkia intissä, vai näitkö ?

2. Punanen nuttu, vaikka Neuvostoliitto jo hajosi 10 vuotta sitten, vielä joulupukki kantaa punaista nuttua taitaa olla kommunismin kannattaja kun jakaa ilmaisia lahjoja.

3. Punanen nenä, kovalla juopolla alkaa nenä punottaa, pukilla ja porollaan Petteri Punakuonolla molemmilla nenä punottaa taitaa olla ryyppykavereita. Jos pukki tekee päivän töitä, loppu menee ryypätessä. Muistathan lapsuudestasi, että pukki haisi samalle kuin isä, siis VIINALLE, yäk .!

4. Pukin muori, muoria on joku yrittänyt tunkea kuviin virallisissa kuvissa, pukki on aina "poika" porukassa, ettei pukki olisi hintti, kun tuota jälkikasvua ei ole.

5. Poro ja pukki siinä pari, eläinseksi kielletty Suomessa, siis ei mainintaa pukin näistä puolista.

6. Pukki asuu korvatunturilla heti siinä Esson takana, Alkon vieressä, hyvin on pukki paikansa valinnut jo 1500 luvulta lähtien.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.