IRC-Galleria

aannica

aannica

Life is a highway, I wanna ride it all night long

Merci, pardon, bonjour.Keskiviikko 17.06.2009 02:55

Oli se sen paniikin arvosta! Aivan mahtava reissu takana, samoin uusi laajempi maailmankuva ja oma näkemys. Olihan se ihan terapeuttista olla poissa maisemista, taino, maisemissahan me just oltii ja aika mahtavissa semmosissa, mutta siis poissa kotikonnuilta. Mietin ensin kirjotanko koko matkasta kaiken mutta ei EHKÄ mahtus tähän :D

Eniveis, oli 14 päivää ja 10 maata. Liikuttiin bussilla ja suht hyvällä porukalla. Parasta oli että sain viettää aikaa jo ennestään hyvien ystävien kanssa ja löytää muutaman uudenkin. Taizessahan oli sitten paljon nuoria eri maista, tulihan niillekin rupateltua ja iltabileet Oyakilla oli kyllä tunnelmaltaan huippuja!

Pariisi ei kyllä oikeesti oo niiiiin hieno mitä sanotaan. Se on täynnä köyhyyttä ja kurjuutta. Onhan siellä sitä loistookin, tosiaanki ku Versaillesissa käytiin :D Mutta ehkä tämä näkemys johtuu siitä, että meiän hotelli sijaitsi just jollai ghetto-alueella, jossa me oltiinki vähemmistöö (valkosia). Heti ekana nähään poliiseja kadulla kyselemässä ihmisiltä henkkareita. Ja se Pariisin hotelli oli homeessa, eikä tosiaankaan ollu non-smoking hotel vaikka kovasti oli kylttejä ympäriinsä. :D Mutta kaikesta huolimatta oli Pariisikin näkemisen arvonen.

Saksaan mä rakastuin!! Varsinkiin siihen tarjoilijaan Münchenissä :D (kaljuuntuu, 35-42v. iski kokoajan vaa silmää, mikä lie roska ollu siellä) Mut Saksassa kaikki oli nii ystävällisiä ja pojatkii sano mitä ne aatteli vaikka ei kunnolla ees tuntenu. Tosin saksalaiset oli vähän ylivilkkaita ehkäpä joo.....

Mut me nähtiin ja koettiin vaikka mitä hullua. Käytiin maailman vanhimmassa tivolissaki, nimeltänsä Tivoli. Puhuttiin paskaa metrossa kanssamatkustajista koska kukaan ei ymmärtäny suomee ja naurettiin ittemme kuoliaaks. Kiivettiin Eihvelin pylvääseen. Perustettiin matkatatuointiyritys (tai mä olin kylläki vaa asiakas...:() Käännettiin katseita meiän omalla nähtävyydellämme. Nähtiin oikeita huoria Reeperbahnilla (hyiettä). Shoppailtiin melkein jokapäivä uudessa kaupungissa. Tiskattiin Taizessa (jotkut siivos myös vessoja!). Syötiin, juotiin, pidettiin hauskaa!

Ja niiku jo muutama päivä sitten sanoinki, nyt minä istun sängyllä kotona ja mietin että miks me ei liikuta??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.