IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

addictionary

addictionary

lovely bitch <3

viikonlopun ohjelmaa :) (:Perjantai 14.12.2007 21:17

Ahistuksen hankintaan kannattaa valmistautua lähettämällä perhe pois jaloista.
Tarkoitushan ei ole ahistaa muita, vaan rypeä itsekkäästi yksin ankeuden rämeessä. Jos on pienintäkään epäilystä, että tv:stä voi tulla hyvää ohjelmaa, kaukosäädin kannattaa laittaa perheen matkaan.

Kun perheestä on päästy eroon, vedä verhot ikkunoiden eteen ja lukitse ovi. Jos ovikello soi, maastoudu ja pälyile ikkunaverhojen raosta, kuka kehtaa tulla häiritsemään ahistustasi.
Jos kukaan ei tule kolkuttelemaan, surkuttele itseäsi siitä, ettei kukaan välitä. Jurota, kyräile ja hanki vainoharhoja.

Ahmi kerrankin kunnolla. Syöpöttele rasvaisella ja suolaisella murkinalla, kunnes se alkaa inhottaa. Vaihda sitten makeaan. Rouskuta suklaalevyä kuin näkkileipää. Hanki vatsanahkaa kiristävä ähky. Tunne syyllisyyttä ja itseinhoa.

Mieti palkkakehitystäsi, murehdi rahapulaa, aavistele velkasaneerausta. Jos saat veronpalautusta, lohduttaudu sillä, että joku yllättävä pakollinen meno vie rahat eivätkä ne riitäkään.

Riisu vaatteesi ja katsele peiliin. Käy vaa´alla. Kokeile vaatekaapissa roikkuvia kutistuneita vaatteita, ja ajattele menneitä pikkujouluja. Syö lisää suklaata.

Herää aamuyöstä (jos et muuten niin laita herätyskello soimaan) muistelemaan kärsimiäsi vääryyksiä. Aloita lapsuusvuosista ja kirjaa vääryydet ja niiden tekijät ylös.
Ala suunnitella yksityiskohtaisesti, miten kostaisit.

Ota lääkärikirja, mieluiten vanhanaikainen, jossa on karmeita kuvia, ja aloita a:sta. Pian huomaat että vihlauksesi ja kolotuksesi ovat oireita, mitä kamalammista sairauksista. Muista että jotkut taudit alkavat oireettomasti. Murehdi ja mieti pitäisikö perheelle antaa jo ohjeita tulevan varalle.
Lue lehdestä kuolinilmoituksia ja etsi ikäisiäsi.

Kunnon krapula se vasta ahistaakin. Jos pelkkä juominen ei tepsi, ota kännykkä ja tekstaa tai soita työkavereille, entisille poika- ja tyttökavereille, anopille ja pomolle, ja kerro mitä heistä todella ajattelet... Aamu on yhtä ahistusta. Maksimoi ihanuus laskemalla Alkon viinakortin avulla juomisesi puhtaana alkoholina. Kauhistu ja syö lisää suklaata.

Kuuntele synkkää musiikkia. Loilota mukana "On hyvä, ettet näe minua nyt..." sekä "Hautas näin ja kukkaset nauraneet ei...". Tunnelmaan sopii myös virsi "Minä vaivainen, vai mato, matkamies maan..."

Näillä ohjeilla hankkii kevyen kenttäahistuksen yhdessä viikonlopussa. Ja muista: kevätmasennukseen on enää puolisen vuotta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.