IRC-Galleria

bööringLauantai 12.07.2008 16:24

Ilmoittauduin eilen Hattulan kenttäkisoihin tuttariin :)) Piti eka mennä Kontiolahdelle ku siel on ponien helppo ja ponicup osakilpailu samas mut on ni pitkä matka. Ja kun viime vuonna ei Hattulaan päässy ku poni tuli sairaaksi niin uusi yritys hattulaan.. (btw vuosi sitten poni oli teholla hyvinkään hevossairaalas... :/) KATOTAA muute ni lähden taas VAIHTEEKS ekana luokas >.<

Hattulasta ajellaan suoraan Niinisaloon, mul on siäl kenttäleiri. Poni saa alkuviikost vähä levähtää ja meen MePe^n Molly-ponilla sil aikaa <3 HALUAN JO LEIRILLE!! Haluaisin skootterin mukaan leirille mut en tiä saaks ottaa? >.< Tulee kyl silti paras leiri ikin. Leirihän on kuin tehty mulle ja Mepsulle!
Beware armeijapojjaat, aino ja meri tulee!

Ja jippii, Aino pääsee sittenkin ponien SM'eihin! Ku se on kai vielä tällä kaudella ponien helppo tasolla ni sinne vaan :) Äiti tykkää varmaan sitten ajella kiuruvedelle. Muistan ku alkukaudesta Seppo kyseli aluevalkussa tavoitteita ja mä sanoin pokkana "... sitte mun tavoite on saada äiti ajamaan kiuruvedelle kisoihin" Porukat hajos.

Klamydia - Vittu oot ruma.

Yhyy mulle tarjotaan vaan suokkeja ratsastettavaks,plääh. No mut meen varmaan yhtä koklaa parin viikon päästä. estevalkku-Matti alkoi jo ladella tavoitteita :'> Mut hei se on sentäs orhi! ja hieno sellanen.

Ja vittu mun ratsimussaappaat meni rikki sisältä enkä helkutis ala ostaa uusii nahkasaappait.. Ja Vihdin suutari sanoi ettei edes koske heppakamoihin O.o vitu reiluu.

Yellowcard- Only one

Ihmiset, aamupalalle ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.