IRC-Galleria

akira

akira

..:.:.: let your inner light shine :.:.:...

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kuinka teot oikeutetaan....Maanantai 06.02.2006 11:41


Tänään meitä koitetaan saada uskomaan että, ( ja olisiko asia sittenkin näin kun se on suluissa)

1.Miss Suomi kilpailu on tärkeä, ja että aitoutta AIDOSTI arvostetaan. ( hampaiden posliinikuoret, hiustenpidennykset, rakennekynnet ja rasvaimut kuitenkin on sallittuja. ja että koko rumba oikeasti vaikuttaisi ihmisten jokapäiväiseen elämään...epäilen)

2. Stop töhrijöille-kampanja oikeuttaa valvontakamerat raitiovaunuihin, ja että kampanja maksaa ITSE itsensä ( valvontakameroita tulee kuin sieniä sateella, isovelivalvoo- yhteiskunta koputtaa jo ovella, ja ovi avataan ja toivotetaan kansalaisten tarkkailu ja kontrolli lämpimästi tervetulleeksi. entäpä jos koneisto kääntyy meitä vastaan....)

3. Länsimaat ja muslimivaltiot ovat napit vastakkain. ja asialle ei ole tehtävissä mitään, muuta kuin toisen osapuolen arvostelu ja jopa vahingonteko... ( en usko, että profeetta Muhammed olisi toivonut MITÄÄN vahinkoa aiheutettavan hänen nimissään. mikään ei ole niin jumalanpilkkaa, kuin oikeuttaa omia tekojaan sanomalla toimivansa jumalan edun nimissä. ei tässä nyt tyhmiä kuitenkaan olla, osa ehkä helppouskoisia ja jääräpäisiä, mutta jos ihmiset ei itse sovia omia erimielisyyksiä niin kuka ne sitten sopii....)

4. Hunnun käyttäminen on toivottavaa islamilaisessa kulttuurissa, ja hunnun käyttämättä jättäminen tekee ihmisestä likaisemman ja sitä kautta joutuu tuhoon helpommin. ( hunnun käyttäminen alunperin johtu siitä, että aavikolla porottava auringonpaiste oli hengenvaarallinen , jos siltä ei suojautunut. Sittemmin koraania on "uudelleen"tulkittu siten, että jos nainen ei käytä huntua hän on "huono". muuten päällä voi olla ihoa nuolevat farkut ja tiukkapaita. kunhan vaan käsivarret, ja nilkat eikä niska ole paljaana. kuulostaa yhtä vakuuttavalta kuin anekauppa)

5. juuri NYT kannattaa ostaaa. mitä vaan. pääasia että OSTAT!!! ( luomalla ihmisille turhia tarpeita, heille luodaan tarve hankkia rahaa.ja kun ihmiset ovat rahaa hankkimassa, ja päivittelemässä missikisoja ja unelmoimassa uudesta iPodista ja hinkuvat pikaruokaa, jotta EHTISIVÄT elämään, G8- päättäjät hierovat tyyytyväisinä käsiään. ihmisistä koulitaan moottoreita yhteiskunnalla, jossa kahtiajako on yhtä räikeän ruma kuin Halosen vaalijuhlakaulaliina )

Uutisaiheet olivat 6.2 metrolehdestä, lukuunottamatta Halosen kaulaliinaa :) ja suluissa olevat kommentit olivat mielipiteitäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.