IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Viisaus viety!Torstai 11.05.2006 18:52

Tänään se hirvityspäivä koitti...aika pettymys, täytyy myöntää.
Menin hammaslääkäriin tuntii aiemmin ja sain kaks diapamia, jotta osaisin käyttäytyy ihan kelvollisesti leikkauksen ajan. Eivät vaikuttaneet mun mielentilaan mitenkään. Vähän ehkä väsytti, mut se saatto johtua myös painajaisilla kyllästetystä yöstä.

Piikit oli pahimpia, yhteensä kahdeksan. Huusin vaan, että auau!

Sitten kolme kortaa naps ja neljännen kerran vähän ronskimpi naps ja sinne oli poimittu neljä vihoittelevaan viisaudenhammasta parempiin turviin.

Sit pois vajaan vartin operaation jälkeen.

Ja koko lysti makso 18 euroa ( plus kipulääkkeeet ja antibiootit 4 euroa...)

Kotona yritin nukkua, niin joku parveketarkastaja ryntäs yleisavaimilla sisälle ja meni kyyläämään meidän parvekkeen kuntoa... En voinut kun mumista sille, kun ei oikeen puhe luonnistunut kokosuupuudutuksen takia. Nyt toimii jo.

Pasi oli eri reilu, keitti mulle kattilallisen perunavelliä ja toi kaupasta kolmen suklaan herkku suklaajäätelöä ( se kuulema hyydyttää veren suussa paremmin...mut oli kyllä hyvääkin).

Nyt kauhulla odottamaan jälkisärkyä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.