IRC-Galleria

Vieraskirja.Maanantai 05.05.2008 00:41

Olen tehnyt pohdintoja. Miten voi olla mahdollista että profiiliini eksyy päivittäin noin. -93 (sekä nuorempia että vanhempia) syntyneitä teinejä, jotka pitävät kuvissaan huppareistaan kiinni ja ovat yhteisöissä kuten "©Chillaa veli" tai "©blurraa feissis,bitch!" ja joiden kuvissa on miljoona tyhmää omausta, esim. "Lissuuu, oot mun raqspoqs, ei erota koskaan ja taivaassaki kävellää käsi kädes! Oot raqs sisqo!" ja joiden viikon kohokohta on saada tähti jostain yhteisöstä.

Vedän puoleeni sakkolihaa. .___.
Ehkä mä näytän teiniltä ja ne kuvittelevat löytäneensä yhden yksilön lisää niiden laumaan, jossa kaikki pukeutuvat samanlaisiin henkkamaukan paitoihin.
Miksi ne eivät näe että mulla lukee tuossa iän kohdalla 05.11.1989 (18,49 v) (HYI KU OON JO VANHA!)
Tai sit mä oon eksyny johonki niiden kamalaan yhteisöön joskus jossa on keski-ikä juuri ja juuri 15 vuotta ja kommentoinut sinne jotain. Hui.
Tämä on kaikista todennäköisin vaihtoehto: Ne on vaan vallannu gallerian totaalisesti, ja enemmistö tämän sivuston käyttäjistä on näitä teinejä, joita on 12 tusinassa.

Kalleriateinit, jättäkää mut rauhaan! Tajutkaa että jonkun parin siiderin juonnilla (Jotka haki ihanan Peltsin isoveli) leveily ja ruotsinmaikan vihaaminen ei ole mitenkään coolia. Tai se huppareista kiinni pitäminen kuvissa. Idiootit.

Peeäs, vihaan niitä. Kunpa ne jäis kaikki auton alle.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.