IRC-Galleria

blääh.Sunnuntai 25.01.2009 23:35

Tänä sunnuntaina on ihmeellisen vaikea alkaa kirjoittamaan päiväkirjaa... En tiedä johtuuko se siitä, että mieli on hieman sekaisin tai sitten vaan väsyttää. En tiedä.
Tämä aamu oli ihan suhteellisen kiva aamu herätä. Nousin yhdentoista jälkeen. Herännyt olin jo aikasemmin, mutta yritin saada vielä unen päästä kiinni, eikä se oikein tahtonut onnistua. Köllöttelin kuitenkin vielä hetkisen. Sillä hetkellä kun nousin, tiesin että tänään olisi paljon tehtävää : piti tehdä läksyt, lukea kokeeseen, soittaa klarinettia ja nokkahuilua, käydä Ellin kanssa lenkillä, kuntoilla ja sen sellaista. Kaikki suunittelemani asiat eivät kuitenkaan toteutuneet. Valitettavasti.
Aamulla olin koneella ja katsoin telkkaria. Söin ja rupesin auttamaan pikkusiskoani valmistautumaan synttärijuhliin. Vaatetuksesta tuli alussa riitaa, kun molemmilla meni hermot. Kyllä huomaa että ollaan sisaruksia. Sen jälkeen rupesin tekemään läksyjä, erittäin huonolla menestyksellä. En osannut. Soitin klarinettia ja nokkahuilua tympääntyneenä ja kaikki meni päin persettä. Siinä joskus keskipäivällä isoveli pyysi mut olohuoneeseen ja päätettiin että ruvetaan leipomaan, koska kummallakaan ei jälleen kerran ollut rahaa hakea karkkia. Leipomista ennen katsoimme jotain sarjaa telkkarista. Leipominen oli erittäin hauskaa räveltämistä ja pientä viatonta kinaa tuli myös :D Teimme mokkapaloja ja niistä tuli oikein hyviä, jos nyt hieman kehun meitä :D mutta hauskaa tosiaan oli. Illan olin koneella, kuuntelin musiikkia , katsoin telkkaria ja sähläsin tekemättä mitään. Puoli kahdeksan maissa rupesin tekemään vatsoja. selkiä ja punnerruksia. Tämän jälkeen menin saunaan ja saunan jälkeen raahasin takapuoleni koneen ääreen. Olin aloittanut kirjoittamaan päiväkirjaani, mutta se keskeytyi Ronjan soittaessa minulle. Puhuimme puhelimessa varmaan 45 minuuttia ja kiva oli puhua pitkästä aikaa :)<3
Mietin tänään erästä henkilöä, joka on mielessäni nykyään joka päivä. Kuuntelin eri kappaleita ja ajatellen eri asioita, henkilöitä ja suorituksia. Mitenköhän tulen selviytymään tänä keväänä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.