IRC-Galleria

EnsilumiKeskiviikko 26.10.2005 23:42

Tänään tuli sitten täällä ensilumi. Ja sen mukana myös kauhea pakkanen.. Ja kun viima tulee suoraan kasvoille, niin ei kiva. Silloin talvella kun lunta tulee paljon, eikä ole näin vetistä, niin se on huomattavasti kivempaa.

Tänään katsoin Sin City -leffan ja olihan se ihan mukava. Tosin väkivalta sun muut olivat "hiukan" yliampuvia, kun pää puhui vielä paloittelunkin jälkeen ja kun yksi äijä ei kuollut edes sähkötuolissa. Elokuvan mustavalkomaailma sopi hyvin tunnelmaan, niin kuin myös satunnaiset väriläiskät. Jessica Alban roolisuorituksesta pidin paljon. Gilmoren tyttöjen Alexis Bledel sopi myös hyvin ilotyttö Beckyn rooliin. Ensi vuonna sitten Sin City 2 :)

Ja tänäänhän oli myös isoskoulutus, jossa meidät jaettiin ryhmiin. Paikalla oli kohtuullisen vähän väkeä - liekö huono sää ollut syynä? Mutta kuitenkin hauskaa oli. Sain kuulla myös Kathyn lähteneen vapaaehtoisesti Big Brotherista, ja Timon joutuneen hänen tilalleen äänestykseen. Sitten kun Minna häädetään sunnuntaina, jää talon ainoiksi naisiksi juoruakat Terhi ja Tiina. Silloin homma "vituttaa suunnattomasti" ja kaikki on "ihan perseestä". Taloon tarvittaisiinkin nyt uusi naisasukki härnäämään näitä erottamattomia kaksosia. Keksikää jotain, tuotantotiimi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.