IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tiistai-illan tarinoitaTiistai 25.10.2005 23:50

Njuu. Kello lähestyy jo yhdeksää. On tiistai-ilta. Pikku hiljaa alkaa jo tottumaan myös siihen tosiasiaan, että koulu on taas jatkunut kolmen viikon tauon jälkeen. Toisaalta mukavaa - toisaalta ei. Koulussa on paljon tosi kivoja tyyppejä, mutta jotkut ottavat ehkä hiukan turhan paljon huolta muiden asioista. Eläisivät omaa elämäänsä.

Ensimmäiset kaksi viikkoa (3.10.-13.10.) oli työharjoittelussa Katso-lehden TV-oppaassa. Siellä oli kieltämättä tosi nastaa. Kirjoittamani jutut Marcia Crossita ja Scott Wolfista löydät numerosta 60 (ilm. 18.10), ja tänään ilmestyneestä Katson numerosta 62 löytyy juttu Missy Elliottin uudesta realitypläjäyksestä. Lisäksi molemmissa numeroissa on kirjoittamiani ohjelmanostoja. Tarkoitus ei sitten ole mainostaa ;)

Kolmas viikko kului syyslomalla. Vuokrasin Finding Neverlandin ja pidin kovasti. Kate Winslett teki loistosuorituksen, eikä Depp:kään ollut hassumpi. Tänään vuokrasin leffat Uutisankkuri ja Sin City. Uutisankkuri oli hauska komedia - hyvä käsis ja loistonäyttelijät! Huomenna katson sitten sen Sin Cityn. Odotukset ainakin ovat korkealla, kun pätkää on hehkutettu kaikkialla ja mukana on kovia tähtiä.

Ja tänään alkaa uutuussarja Carnivàle. Mutta miksi Nelonen on sijoittanut sen alkamaan vasta 23.15? Pitää vissiin laittaa nauhalle.. Ja Cardigansin uusi platta pitäisi ostaa..

Nyt lopetan puhumisen tältä erää. Heippamoi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.