IRC-Galleria

antte

antte

so long, suckers !

psykedeelinen maailmanloppu Tiistai 11.12.2007 13:54


jokasella on kait oma mielipiteensä siitä miten käsittää maailman ja sen mahdollisen lopun. tiiän ite ihmisiä joilla on ns. nihilistinen asenne maailmanloppuun. tarkoittaa siis sitä, että kunhan itse pärjää ja elää elämänsä hyvin, maailmalle voi tapahtua oman kuoleman jälkeen vaikka mitä. tavallaan ymmärrän heitä, varsinkin jos ei ole jälkeläisiä niin miksi tavallaan maailman kohtalo kiinnostaisikaan kun itse hengittää multaa.

on sitten tietenkin paljon ihmisiä, joiden mielestä maailmaa pitäisi säästää ja ylläpitää mahdollisimman pitkälle jälkipolville (vihreät arvot esim!). eli pienet saasteet, jätteiden kierrätys ym.

itsessäni on pala kumpaakin. välillä sitä kelaa mitä kuoleman jälkeen, no tottakai kaikki kelaa. mut jos mietitään tilanne että tulee päivä jolloin maailmanloppu on selvä ja kaikkien silloin elävien on vaan hyvästeltävä toisensa. kaikki on silloin aika merkityksetöntä, kuolema saa uudet kasvot kun kaikki lähtee yhtäaikaa ja koko ihmiskunnan olemassaolo lakkaa.

itse asiassa tossa piilee mm. joidenkin lahkojen joukkoitsemurhat. yksi hourupää villitsee ihmiset näkemään asioita joita ei ole ja kertoo että kuoleman kautta pääsee tavoitteeseen. joukossahan kaikki on helpompaa, miksei tämäkin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.