IRC-Galleria


Ikinä en kyl enää mee noide hullujen miesten kaa mihinkää....satuin sit lähtee YKSIN Rasmuksen ja Veikan kanssa lenkille..joo ei siinä mitään jos oltais metsään menty mut ku piti mennä kokkilaan. Pojat on ihan hulluna ku pääsee kylille tyttöjä kattelee ;) Siinä sitten mentiin toinen 45kg vetää toista kättä ja toinen 15kg vetää vielä sisukkaammin että pääsis edelle...Kiva siinä sit roikkuu hihnassa mukana. Kumpiki koira pihisee ku niin kovin pitää vetää et henki ei kulje..tsiisus... No ei siinäkää vielä mitää, mut entä sitten ku sulla on jo kädet täys ni pitäs viel vastata puhelimee...Joo soilahan siellä soitteli, mut kiva ku samalla hetkellä rasmus haluu mennä haistelee tien toiselle puolelle ja veikka toiselle ja sit ku siitä menee viel muutama auto ja yrität yhel kädel repii kahta koiraa ja toisel pitää puhelinta ja sit lopulta huomaat et olet ihan solmussa...jne... jooh...on tää rankkaa...;) mut positiivista oli et ilma on ihana =)

joo ja sit banaani ja kermavaahto maistuu kyl yhes toooosi hyvältä =)

ja lopuksi vähän nostalgiaa:

"Elämää, emme pysty määräämään,
tuuli kulkee missä tahtoo, painaa selkäsi seinään
synnin tunto saa, sut riekaleiksi riepottaa,
miks ei se anna olla vaan?

Sun salaisissa haaveissas, joku rakastaa sua niin että sydämeen sattuu, sulle Jumala vastaa, mä seuraan sua matkoillas, annan anteeksi kaiken mihin katuva kaatuu, minä rakastan sua niin että sattuu

Sinä kesänä, oltiin rippileirillä, tuuli kulki missä tahtoi, painoi selkäsi seinään, sait synnit tunnustaa, ja padot lähti murtumaan, oli niin uskomattoman hyvä olla vaan!

Sun salaisissa haaveissas, joku rakastaa sua niin että sydämeen sattuu, sulle Jumala vastaa, mä seuraan sua matkoillas, annan anteeksi kaiken mihin katuva kaatuu, minä rakastan sua niin että sattuu

haaveet saivat purjeet, laivat, matkaan jo käy kun tuuli yllättää sun salaisissa haaveissas joku rakastaa sua niin että sydämeen sattuu, sulle Jumala vastaa, mä seuraan sua matkoillas, annan anteeksi kaiken mihin katuva kaatuu, minä rakastan sua niin että sattuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.