IRC-Galleria

Että silviisii Tiistai 07.04.2009 18:42

On taas senverran tylsänpuoleista koneella, että voisin vähän raportoida viimepäivien tapahtumia...

Sikäli täytyy kyllä ikäväkseni heti ensimmäiseksi todeta, että suurin osa ajasta on mennyt rakkaan ystäväni Kristus Pyhä Kolmion kanssa hengaillen. Tänäänkin meillä oli oikein mukava päivä, makoiltiin sohvalla ja katseltiin eilisiä salkkareita uudelta digiboksilta, jonka arvon isä Hellgren oli käynyt ostamassa vanhan sanoessa sopimuksen irti.

Olemme myös kiertäneet tänään aika paljon Karkkilaa, ja kerkesimme käydä jo tallilla siivoamassa karsinat.

Torstaina meni ilta suht mukavasti laulaen karaokea hallilla ja perjantaina sitten kävimme Wölöllä katsomassa huimaa menoa ja aikasin kotiin nukkumaan. Emme myöskään nauttineet alkoholia, koska lauantaina piti olla klo 10 hyvässä hapessa Hellgreneillä.

Lauantaina sitten koko päivä menikin hallilla mukavasti juhlien. Lauleskeltiin karaokea, kuunneltiin humalaisia ihmisiä ja lähdettiin illalla käväsemään ruukissa Kriden ja Rosan kanssa. Sieltäkin sitten lähdettiin kaikki jo suht ajoissa pois.

Nyt odotamme innolla Kriden kanssa torstaita, koska sillon alkaa pitkä viikonloppu ja mehän keksitään vaikka mitä hauskaa tekemistä.

En nyt jaksa enempää raportoida, taidan pikkuhiljaa alkaa valmistautuu töihin lähtöön.....

Ja pieni korjaus vielä;

koska en ole muistanut mainita Sartsulia, täytyy senverran mainita että myös Saara on ollut riennoissa mukana ja hauskaa meillä on ollut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.