IRC-Galleria

aurinkoleijona

aurinkoleijona

space cat. ॐ

Home Deep Home.Maanantai 17.12.2007 14:36

Oli ihanaa nukkua pitkään ja nähdä hulluja seikkailu-unia. Ainakin yhdessä oltiin Samin kanssa Nepalissa ja löydettiin sieltä outo vuoristojärvi, jonka vesi oli todella kirkasta. Sitten bongasin sieltä pohjasta jonkun tosi nätin kiven, joka osottautukin olevan jonkun tyypin tekemä maalaus. Se olis siis maalattu siihen kiveen. Eka luulin, et se on tosi vanha, mut sit sami näytti taiteilijan nimmarin alanurkasta. ...1979
Sit mentiin Jonnekkin huoneeseen ja laitettiin se kivi seinälle, niin yhtäkkiä se kasvo ja kuvat alko elämään siinnä. Aina, kun sitä käänsi, niin tuli uus kuva, joka liikku kauniisti.

Lopulta mentiin nukkumaan jonnekkin oudoille vuorille ja kun Sami meni hakee vettä ja mä katoin maisemia, niin intiaanit kävi meidän leirissä. :E Ne jätti vaan hassun korun, jossa oli kai joku pää ja random helyjä, ikäänkuin varotukseksi Samin hattuun. Sit menin vaan kattoo telkkaria meidän ullakolle, joka oli hirveen matala.

Nyt juon kahvia ja heräilen rauhassa. ^________^ Ihana olla yksin kotona. Sitä ei välillä voita mikään... Taidan lähteä tunnin päästä kaupungille ostaa vaatteita ja ehkä pari joululahjaa... <:

np: EvsY - Hel Sin Key THCruise

hmm, lisää kahvia. ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.