IRC-Galleria

aurinkoleijona

aurinkoleijona

space cat. ॐ

huomenta.Tiistai 18.12.2007 08:34

Hitto. Eka kesti 1,5h, että sain unta ja sitten näin vaan painajaisia. Eka näin unta, että soitin Puuman kanssa kitaraa jossain ulkona ja se ärsytti mua niin, että jouduin puree hampaita yhteen. Sitten, kun aloin virittää meidän kitaroita samaan vireeseen, se jatko ärsyttämistä, kai soittamalla pianoa päälle. Sit suutuin niin, että mun hampaat rasahti rikki ja heräsin siihen, että pelkäsin oikeest rikkoneeni ne ja hengittaneeni pieniä palasia keuhkoihin.
Sit houreilin itteni seuraavaan uneen, jossa käveltiin Tuopin kanssa kalliolla ja jotkut pikkulapset leikki ärsyttävästi jossain lähistöllä. Koko aika sellasta raivostuttavaa naurua. Sit olin varma, että yks niistä oli vieny mun apinapaidan, (joka on ihan oikeesti kateissa :<) mut ei ollukkaan. Tajusin, et Tuopilla on se päällä ja lupasin, et se saa pitää sitä, kun se kerta näytti sopivan ja Tuoppi tykkäs siitä.
Sit alettiin tekee jotain salaattia, johon tuli kurkkuu ja fetaa ja jotain, mut Tuoppi kaato sinne vahingossa hammastikkuja! Sit jouduttiin poimii niitä sieltä, eikä keretty syömään ollenkaan. Uni loppu siihen, kun kysyin tuopilta: "Pitäisköhän meidän pestä kädet?"

Nyt oon ollu valveilla viidestä saakka ja ärsyttää, kun väsyttää, mutta ei saa unta. Vähän päälle 2h vielnglanninkokeeseen. :E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.