IRC-Galleria

aurinkoleijona

aurinkoleijona

space cat. ॐ

From Buick 6Tiistai 08.01.2008 13:37

Yritin nukahtaa tosta edellisestä kuvasta aina jonnekkin puol viiteen saakka... Ei ollu kivaa kieppua vaan sängyssä ja odottaa väsymystä. Taino aluks se tuntu kivalta. Taivas oli muuten kelmeen vihree yöllä. Otin siitä kuvan kännykällä, mutta ei siitä nää sen oikeeta väriä.

Sit kun nukahdin, niin ekassa unessa olin jonkun murhaajan kotona, joka aiko palotella mut. Se esitteli mulle sen miekkoja ja veitsiä ja mä koitin selittää, että se on epäurheilullista tappaa vangittu mies. Olin niin onnellinen, kun heräsin ja tajusin kaiken olleen unta. Näin myös muita kiinnostavia unia. Yhdessä soitin kyynelet silmissä Kirkkonummen keskustassa melodicalla suvivirttä. Jossain olin star warsissa sellanen hyvisrobotti. :D Ainiin! Yhdessä unessa menin puuman ja sen tyttöystävän kotiin hengailee, kun ne oli poissa. Niillä oli hienot verhot!

Aijoo ja paras. :D Yhdessä unessa kävin Viträsk-järvellä kääntymässä ja oli paljon lunta. Sit, kun tulin takaspäin mun pyörällä niin tajusin, että kaukana joku valkonen auto seuraa mua. Mietin, että: "Hitto. Sehän voi seurata mun jälkiä!" Poljin pyörällä Helanderien pihaan ja nostin sen kävellen meidän pihaan ja jäin odottaa. Kestää hetki, niin mutkan takaa tulee se valkonen auto ja poliisiauto ja menee naapurin pihaan. Sit sieltä valkosesta autosta nousee parrakas mies joka alkaa mesoo ihan täysii ja ettii mun pyörää. :D Sit sanoin sille poliisille, että etitte varmaan mun pyörää ja kyselin, että mitä muka oon tehny. Empä tietenkään mitään ja pääsin pälkähästä. Sit se poliisi kiipes meidän kalliolle ja alko korjaa mun pyörää, josta oli kai vähän taittunu rengas. Se tiuski mulle, että pyöristä pitää pitää huolta! :<

Hitto, että oli vaikee saada äsken ittensä ylös. Mun koulupäivä loppuu n. 20min päästä. :E~~ Nyt keitän kahvia ja laitan jotain hyvää heräilymusaa, jonka jälkeen lähden ukille siivoilee.

Miten käännetään sisäistä kelloa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.