IRC-Galleria

beLLa^

beLLa^

pirates of the caribbean

ystävyys?Keskiviikko 26.12.2007 03:53

miten määrittelet ystävyyden? tai mistä oikeesti tiedät kuka on sun ystävä? Ehkä vaan luulet olevasin jonkun ystävä vaikkei se susta niin ajattelisikaan.... kuinka useesti ne pitää suhun yhteyttä? kerran viikossa.. kuukaudessa.. vuodessa?.. vai meneekö se siihen, että toisen mielestä et ole ystävä, mutta hei seksi kyllä kelpais, ja jotta saa sitä niin uskottelee olevasi sun ystäväs...
entäs kun sulla oikeesti on ystävä, joka on tukena, lohduttaa kun häntä tarviit, muistaa syntymäpäivät ja pyhät... kestääkö se? vai mokaatko itse sen jotenkin ja valehtelet toiselle vain sen takia että et haluaisi menettää todella hyvää ystävää... mutta kun ystävä ei tajua sitä, vaan olet mokannut pahemman kerran...ja se päättyy.. monen vuoden ystävyys vain ja ainoastaan yhden valheen takia. kumpi satuttaa enemmän totuus jolloin menettää ystävän, vai vale jolla pidät ystävän?
jokainen tekee elämässään virheitä, mutta ystävän menetys on niistä pahin, etenkin jos on ollut todella ystävä ja tuntenut monta vuotta...itse siitä saa kärsiä koko loppuelämänsä ja miettiä mitä olisit voinut tehdä toisin... oisiko asiat paremmin jos et olisi kertonut totuutta? vai olisiko se päättynyt ennemmin tai myöhemmin...?????? mut entä jos jäät pitkän ajan jälkeen miettimään asioita ja tajuut ne vasta myöhemmin... ja haluat korjata asian.. onko se enää mahdollista?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.