IRC-Galleria

I looked away..Lauantai 10.12.2005 05:04

Hola a todos!
Como estan aya lejos eee?
Ma tiedan etta nyt on yo, ja oikeesti mun synttarit on jo tavallaan mennyt ohi. TAVALLAAN. Mutta taalla kello on kohta seitteman illalla, ja mulle aiheuttaa todellista paansarkya se, etta mun pitaa MIETTIA, mita tekisin illalla.

Aamulla puhuin puhelimessa porukoitten kanssa. Mikon kanssa nyt sitten sovittiin etta 2.3. nahdaan Monterreyssa n.19:30 illalla. KYLLA ON NIIN HEMMETIN SIISTI ASIA. Ja mami seka papi (papiiitooo chikiiitoooo.. haha. no te creas.. :D) tulevat 4.6. sit ne on taal vahan aikaa, sit mennaan Cancuniin ja sit ma tuunkin jo Suomeen. Alkaa edes uneksiko, et ma kerron teil paivamaaran jolloin tulen, eiei. YLLARI.. :D

Ma luulin tanaan aamupaivalla et me mennaan yhelle klubille mun perheen ja vaihtareitten kanssa syomaan. Sit mun hostaiti sanos mulle, et mennaan hakee Bia (brassikaverini) sen kotoa.. Ma menin sitten sinne sisalle hakemaan Biaa, mutta yllari yllari, hehe. Mulle olikin jarkatty yllarisynttarit. Aamulla jo ajattelin ettei kukaan rakasta mua taalla jne jne. mutta olinkin vaarassa. KAI.. :S en tiia. heh.

Nyt ma oon kotona.
Ottaa kuitenkin paahan koska Arturo sano mulle eilen et "joo, ma meen huomen tyoskentelee yksil 15-vuotis synttareille".. Ja meilla kun oli suunnitelma menna ulos ja sillee. (Muuten, Arturo tyoskentelee siis DJ:na..) Arturo sanos mulle et "no, sa voit tulla mun kans sinne" ... ARGH. siis joo. MUN synttarit, ma en varmasti mene mihinkaan 15v. synttareille. ja piste. Ja Bia haluaa menna sinne. Musta tuntuu et se on Arturon perassa.. haha. Ja tytto vaittaa mulle et "ma haluan tanssia, siks ma haluan menna"..
Miksi musta tuntuu et kaikki menee pain persetta. Ahdistaa. Sitapaitsi, ulkona on kylma. Snif. Kyynel.

Ma rakastan teita kaikkia ihan kauhiasti..
Pakettia odotellessa..
Rakkaudella,Lellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.