IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

No voihan..Tiistai 14.02.2006 10:02

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


(joku muu voisi kyllä vastata tähän paremmin kuin minä itse..)

1. Syön aivan tuhottomasti sipsejä! Joka kerralle keksin hyvän tekosyyn: "sieltä tulee tänään hyvä leffa", "tänään on lauantai.." "en oo syöny yli viikkoon" "nyt on krapulapäivä..."

2. En yksinkertaisesti osaa pitää mitään papereita järjestyksessä. Töissäkin olen yrittänyt keksiä satoja eri lokeroita ja järjestyksiä, mutta paperit aina vaan lojuvat sikin sokin pöydällä... On meinaan rasittavaa!
(Tähän samaan kastiin kuuluu kyllä vaatteetkin: vaikka kuinka päätän pitäväni vaatekaapin siistinä ja vastedes heittäväni kaikki vaatteet sinne: turha luulo. Ne on AINA lattialla)

3. Puhun itsekseni ja koiralle. Itselleni lähes aina englantia tai ruotsia. Saa nähdä koska ensimmäisen kerran jään tästä kiinni...

4. Kiukuttelen auton ratissa. "Mitä toi TUOLTA oikeen tuli!? Se on ykssuuntanen!!1" "MITÄ *%¤&# toi ajaa mun ahterissa kiinni!!?" "Kortti pois tommosilta!!!"

5. Herään aamulla ainakin 3h ennen töihinlähtöä kun kuvittelen etten muuten ehdi... Kuitenkin koomaan päätteen äärellä puolet aamusta.


Ehkä haastetut ovat jo vastanneet (yritin luntata mutta...)
Haastetut:

fandoce
tiu
Murv
tunspi
idalainen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.