IRC-Galleria

boubbin

boubbin

red-and-blue tuinal lipstick-red seconal

Rakas päiväkirja! itq!Keskiviikko 09.08.2006 14:42

Tää ei ehkä ole ensimmäinen kerta kun kirjoitan päiväkirjaa, mut toivottavasti ei tule tavaksi.

On kyllä mun mielestä yksi turhimmista ominaisuuksista "IRC"-galleriassa tai siis GALLERIA-IRKKAAJA-galleriassa (GI-galleria). Ei välttämättä edes puolet niistä jotka täällä Galleriassa chattailee tiedä mikä IRC on, se syö ehkä eniten miestä.
Menis kuvakkeeseen tai ii2 :seen pelleilee.
Sit ne tyypit jotka ottaa niit kunnon posekuvii (ITESTÄÄN) ja laittaa niitä tänne.

Sit ne kaverit en mainitse nyt mitään nicknameja (D4er0n, N1L0n etc) on vitu helmii, tekee heti mieli painaa sitä donate nappii, ja lahjoittaa miljoonia euroi niille. Kysyt oikeasti jotain mis o ongelma nii ne tietenkin tietää kaiken ja sit vastaus on USEIN luokkaa "jos sul on auton kans ongelmia niin älä aja". Sit lähestulkoon koko IRCnet :lli sama (pl. #kivenlahti). Eli siirretään toi #kivenlahti IRCnetistä pois ja nää nimeltä mainitsemattomat nickit sinne.

Kaikki jonka nimimerkis on joku seuraavista merkeistä: {, [, ], } tai numeraaleja voi imee sitä sinikan sykkivää.

Jos joku GALLERIA-IRKKAAJA lukee tätä sontaa jota suollan tässä niin jos pystys ilman mitään apuja kertomaan miksi ikinä kukaan rekisteröityy ensimmäisenä tänne ilman että koskaan on irkannut oikeasti nii kerro.

Sit niille jotka luulee olevansa irkkaajia ja tietävänsä siitä kaiken mutta ovat täällä kuitenkin GALLERIA-IRKKAAJAN "statuksella" nii laittakaa kommenttiin mitä nää meinaa:

mIRC
irssi
irc
ircD
IRC-Galleria-ayo!Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.