IRC-Galleria

Veti Hiljaseks.Perjantai 02.10.2009 13:34

saijja anna anteeks oikeesti miks en tajunnu että se pilas mun ja sun ystävyyden ois pitäny kuunnella sua ja jonna ja jättää vaa se, te yrititte mut en tajunnu anna anteeksi kultaseni, meinasin heittää meijä ystävyyden ja päästää irti auta mua palauttaa kaikki ne muistot jotka oon menettäny samin takia,kulta miä rakastan sua oikeesti muistakko ku tutusttii olit sillo muistaakseni kutosella? pikkku hiljaa alaan tajuu et vittu se sai mut kaikkia mun ystäviä vastaan, sen takia lakkasin elämäs
"ja ystävät etäänty. anna anteeksi, se sai mut unohtamaa ystävät se pyyhki meijjä muistot anteeks kulta. "

02.10.2009 00:16 "nyt nään selvästi että se sai mut pauloihinsa niin että en enää muistanu mun saijaa miun pumbaa. minu kissanaista minu ihanaa saijaani. jonka vierellä lupasin olla aina anteeks et sokaistuin anna anteeks saija nyt tajuan että sä et pahaa tarkottanu yritit koko aja saaha mut muistaa sut, sen takia halusit et jätän sen koska olit huolissas anna anteeksi."

Uudet kommentit:
02.10.2009 10:28 "NO ÄÖÖ ARVAA KAKS KERTAA, KUI EN TAJUNNU ET SÄ SAIJA ET YRITTÄNY SATUTTAA MUA SÄ TEIT TEMPPPUJAS KOSKA OLIT SEKASI KOSKA HALUSIT HERÄTTÄÄ MUT SIIHE ETTÄ SE O MANIPULOINU MUT KOSKA SÄ TIESIT ET MUN EI OO HYVÄ OLLA, ANTEEKSI KULTA VITTU SEN TAKIA UNOHIN MEIJÄ PITKÄ YSTÄVYYDEN, SEN ETTÄ SAIJA OIKEESTI ON HYVÄ IHMINEN...KULTA ANNA MULLE ANTEEKS ONHA KATJA SUN APINAMIES PALAUTA MUN MUISTOT HALUUN MUISTAA. EI HELVETTI KUI OON OLLU NIIN VITUN HÖLMÖ JA HEIKKO."
http://www.youtube.com/watch?v=4813PcTadAk tuo biisi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.