IRC-Galleria

car-freak

car-freak

rakastan jena 4-everJOS KERRAN TUrakastan jjerakastaenna <3 forever <3UT MUN SIVUL NII KOMMA SE O PAKKO :D

Uusimmat blogimerkinnät

joooPerjantai 13.11.2009 02:05

okei sonutakse että mitä komeampi joku on että sitä kovempi ja fiksumpi se on.. hahahah turha luulo näin se jokune ainakin aijetele.. mut oikeestan se ei ole totta..
mehän ollan kaikk erilaisi nii.. ja meil kaikil on oma ulkonäkö nii.. eihän me syyliset ole että looja antoi meille rumat ja komeat ulkonäot... ja vammasi ihmisi..
jahas nyt tullaan sit vammaisin ihmisi..
mä veikkän että se ei oo heidän syy että ne on vammasi ja mä tiiän sitä että vammaisi ihmisi täytyy kams kunnioita koska ne on meien kans samalaisi mut heidal on eri laine elämä.
ja sitten toi helkkarin ikä..mitäs siinä vikä on ei mtn ihan normaali.. mutta jotkut on niin vitun lapselisi että jos joku on vanhempi nii sit vihataan esim.. mun yhden kaverin porukaat vihaa mua koska olen 21 hahah just se on just semmost lapselist mut oikeestan kyll mä toisaltaan ymmärrän joo. mut toisaaltan en ymmärrä ja mä sonun että se on lasten tarha touhu koska mul on ollut nuorempi ja aika vanhoija ikäsi kaveri..
mehän ollaan erilaisi ja mä kunniotan sitää mut jotkut ei ja jotkut seko ja jotkut taas vittuile ja hauku päätäs muuten vaan.. mut se kaikk on totta mitä mä laitoin tähä..
toivotavasti mmärräte mitä kirjotin tähän. kun haluun vaan että kaikil menee hyvin..
se on moroo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.