IRC-Galleria

ch`rista

ch`rista

-parka on outo tyttö

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vaatimattomasti parhaita.Maanantai 08.05.2006 22:33

Viime lauantaina oli piirin kevät pt-kisat. Pitää niistä nyt sitte tänneki päästä ässäilee, jos joku vaik on sattunu säästyy niist kuulemiselt. :D

Ensiksi, ilmottauduttiin Hirwien kanssa oranssiin sarjaan. Toiseksi huomasimme piirinjohtajamme vaihduttua, että olisi mahdollisuus osallistua myös viirikilpailuun ja piirinjohtajan "makeeseen" haasteeseen. Ruvettiin väsäämään viiriä ja ilmoitettiin piirinjohtajalle, että otamme "makeen" haasteen vastaan. Sieltä ei mitään kuulunut piiiitkään aikaan, viiri saatiin valmiiksi ja hiano siitä tulikin. Ehdittiin lähettää toinenkin ilmoitus haasteen vastaanottamisesta, mutta vasta perjantaina piirinjohtajamme uskalsi ottaa meidän haasteemme vastaan. Melkein jo soitettiin sille ja kysyttiin, että pelottaako sitä :D Ihan ymmärrettävää olisi ollut.

Lauantaina oli sitten kisapäivä. Bussilla sinne menimme ja bussilla oli tarkoitus poiskin tulla. Petteri Leinonen (piirinjohtajamme) oli täysin varma voitostaan sekä viirikilpailussa että "makeessa" haasteessa. Eishe mitään, niin mekin olimme kaikissa edellämainituissa sekä vielä oranssin sarjan mestareina. Lähdimme kisaan siis vaatimattomasti tavoitteena voittaa kaikki. Mitä muitakaan mahdollisuuksia olisi ollut?

Kisat meni vallan nappiin, aloitustehtävä kasaan hevarilla, tokalla rastilla heitettii vähä mettään ja loput yhtä sujuvasti. Vissii kokoajan kuljettiin eteenpäin oranssissa sarjassa ensimmäisinä. Hehaa. Ensimmäistä kertaa olo oli ylivoimainen! Kivoin rasti oli varmaan morsetus ja se morsetus laite. Kummatkin niin helppoja. Ruoka rasti oli myös mukava. Silloin nähtiin kakkosennakkosuosikkivartio Käärmez. Forelli oli sitte kolmas suosikki, mein lippukunnan pojat :D Uhkas mein suklaat syödä heti alussa.

Ensiapurasti oli harvinaisen mukava. Saatiin itse toimia potilaina. Mää olin Matti ja Marsa oli Maija. Haastavasta roolisuorituksesta selviydyin, samoin teki urhoollinen Maija. Toisella ea-rastilla bongattiin korppuja lammesta :D Oli parilla muuten mielettömän siistit ne hiukset. Ei aluks meinannu ollenkaa tunnistaa.

Maalissa oltiin sitte ekoja. Johdettiin jo silloin pisteissä. Puolet oli tullu ja loppuja saikin sitte oottaa mielettömästi! Ajatollanklaania (Petteri Leinosen vartiota) johdimme koko ajan. Tyhmä oli meille vielä 11,5 pistettä antanut tasoitusta :D No jaa, ei me ilman niitä oltaisikaan voitettu...x)

Meinattiin lähteä uimaan jossaa vaiheessa, käveltiinki iha siihe lammelle, mutta sitten tulee joltain taholta tieto, että se on sääntöjen vastaista ja että meidät mahdollisesti diskataan. Päätettiin takaisin kääntyä. Puolessa välissä huomasin että puukko puuttui. Hehaa. Ei kun takaisin maaliin. Jossaa vaiheessa kävin sitte juosten ettimässä sen puukon pois sieltä.

Morsetuslaitteesta saatiin nollat. Ei oltu köytetty paristoa kiinni johtimiin. Arvaa kolme kertaa vituttiko lievästi! Helvetti, se oli niiiin iisi se tehtävä, ja sit se meni nollille jonku helvetin pariston takii. Ei reiluu. Ois pitäny tajuta! Saatana. Kortto, anteeksi.

Ilmoitettiin Vilille, että Hirwet eivät bussilla tule takaisin. Petteri oli vieressä ja koitti meitä bussiin saada :D Sitä pelotti :D

Viimeisetkin pisteet tuli ja enne ku ite niit ehti näkee, ni korput tosi innoissaan: te voititte. Hehaa. Tottakai. Kuinkas muutenkaan. Piirin johtajalta saatiin siitä hyvästä kilo suklaata plus mein oma kilomme. Piiriltä saimme kultaiset mitalintapaiset sekä jotain kivaa sälää. Viirimme oli piirin paras ja sen ansiosta saimme suklaalevyn per naama, eli taas kilo. Yhteensä kolme kiloa suklaata siis! Jei

Mitä tästä siis opimme: Tavoitteet pitää aina asettaa korkealle. Joskus tosin saattaa käydä niin, että vaikka kuinka korkealle tavoitteensa asetteisikin, niissä ei silti ole mitään tavoittelemista. Oiskohan sm:eissä jotain haastetta x)

*Jälkikommentti*
Käärmez, ehdoton suosikkivartio, jos Hirwiä ei lasketa, selviytyi kisoista hyvin ottaen huomioon, keitä oli kisaamassa :D Armottoman taistelun jälkeen, he selvisivät kauas viimeisestä sijasta. Mun pojat. Ens kisoihin pitää niitä paremmin kouluttaa.
Forelli, joka oli toisiksi ehdottomin suosikkivartio, selvisi kolmanneksi. Läsän pojat. :D Voi niistäkin olla ylpeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.