IRC-Galleria

christian_man

christian_man

HEI!! SINÄ OLET TÄRKEÄ!!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

VAIN ELÄMÄÄ EI SEN ENEMPÄÄ...Sunnuntai 16.12.2007 20:09

Kerran sitä täällä vaan elellään ei useemmin...joten miksen sitten eläisi koko ajan täysillä Jeesukselle!?

Monia tämä kysymys ei edes vaivaa koska no A he eivät tunne Jeesusta tai B heitä ei kiinnosta se mitä Jeesus tekis. Vähän niinkuin rannekkeessani lukee, WWJD, What Would Jesus DO?

Itse olen etenkin viime aikoina miettinyt asiaa että elänkö oikeasti Jeesukselle vai elänkö vain ihmisten edessä Jeesuskselle. Ja sitten kun menen kotiin niin olen kuin en olisikaan uskossa.

Onko uskossa oleminen sitten niin vaikeeta?

uskossa oleminen ei ole vaikeeta ei tarvitse tehdä välttämättä mitään muuta kuin olla uskossa. Mutta paljon enemmän siitä saa irti kun tekee asialle jotain. Raamatun lukeminen on yksi todella hyvä asia joka antaa uutta suuntaa elämälle ja muutenkin uudistaa sun uskoas. Itselläni on jäänyt vähän vähille toi raamatun lukeminen kun olen enemmän elokuva ihmisiä. Tykkään mieluummin katsella ja kuunnella kuin itse lukea. Mutta niille henkilöille jotka havaitsevat itsessään samankaltaisia asioita niin on nykyään ratkaisuja. Löytyy Raamatusta kertovia leffoja ja sitten on kaikenlaisia raamattu aiheista musiikkia tai puheita tai opetuksia tai sitten vaan raamattua.

Itse en ole vielä kerinnyt hankkimaan sellaista kun ei ole ollut rahaa niin paljoa. Tälläkin hetkellä kaikki rahat menee oikeestaan bensaan kun käy hoitamassa äänen toistoa ja muita juttuja. Olis kiva kuulla jos jolla kulla olisi titetoa työpaikasta liittyen esim. miksaus/roudaus juttuihin. niitä hommia on tullut nyt hoidettua melkein 2 vuotta. Viime aikoina olen innostunut valoista ja muusta visualisointiin liittyvistä asioista.

Jossain vaiheessa olin CH-tiimin virallinen miksaaja mutta nykyään olen jättänyt asian enempi Mikko Sarimaalle. Ihme kyllä kukaan meidän tiimin miksaajista, eli musta tai mikosta, ei ole käynyt minkäänlaisia kouluja äänentoistoon liittyen me maan ollaan opittu kun ollaan tehty ja silleen.

itse asiassa jos nyt olen ihan rehellinen niin mulla ei ole hajuakaan miksi kirjoitan tätä mitä kirjoitan. tässä ei ole meinaan minkäänlaista järjenhäivääkään, mut ei se haittaa.

Oma elämän kertani on vaiheessa aika hyvni osittain hohtuen siitä etten ole jaksanut kirjoittaa ja osittain siitä syystä ettei ole ollut aikaa kirjoitella sinne mitään.

Voin sanoa olevani tällä hetkellä onnellinen. Seurustelen yhden marian kanssa ja meillä menee hyvin. En tiedä mitä ajattelet asiasta mutta mua ei oikeestaan ees kiinnosta mitä mieltä olet. Se mikä mua kiinnostaa on se että mitä Jumala haluaa mun elämässäni minun tekevän Hänelle. Jumalan kunniaksi asioiden tekeminen ei oikeastaan edes uuvuta yhtään. Olen muutaman kerran huomannut nuorten iltojen yhteydessä kun olen yksin ollut roudaamassa ja miksaamassa silleen että tunteja on tullu 12. rankkaa hommaa kun piti kantaa kaikenlaisia laitteita ylös portaita ja laittaa paikalleen ja kaikkee muuta. sitten tietysti purkaa koko juttu. Niin huomasin jossain vaiheessa ettei mua väsyttänyt se juttu ollenkaan koska jokainen vivun siirto tai laatikon nosto oli Jumalan kunniaksi. En siirtänyt yhtäkään laatikkoa ilman ettei Jumala olis ollut mun kanssani. Ja niin se on edelleenkin. Jumalan kunniaksi nostan siirrän ja laitan.

TOSIN nykyään jostain kumman syystä mua on alkanut väsyttämään asiat loppujen lopuksi. Jotain on siis vialla ja koitan saada siitä selvän. mut lupaan saada siitä selvän. mutta siihen mennessä en todellakaan lopeta näitä juttuja vaikka nyt onkin taukoa. Niin sanotusti Joulu loma. =)

Uutena vuotena tulee olemaan aika rankkaa kun on iso tapahtuma hoidettavana. Pirkkahalliin vaan kaikki. Varsinkin jos haluaa nähdä mut tosi toimessa. NO jos ihan suoraan sanon niin muahan sinne ei kannata tulla kattoon. Vaan Jeesusta, koska hän on sielä kans läsnä jollei minkään muun takia niin sen takia että hän on luvannut olla sielä. "Sielä missä 2 tai useampi on koolla minun nimessäni, sielä minä olen heidän kanssaan". (MATT.18:20)

Siunattua uutta vuotta kaikille!!

Jeesuksen nimessä aamen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.