IRC-Galleria

tiutiu.Tiistai 29.08.2006 00:57

kauneinta on s-marketin anna-liisa <3 lauantaina se anto mulle kukan ja sano että on tykänny musta alusta alkaen. sitten me halattiin ja rakastettiin <3 kunpa voisin jakaa tämän ilon jonkun kanssa. työt loppu tänään ja tuli vähän haikee mieli.

huomenna ei oo mitään ja isä on heti raahaamassa mua koululle lasten kanssa kuten viime perjantainakin. isä sano suville: "sä et näytä hyvältä edestä etkä takaa." xD

tajusin että ne kolme muuta heikkiä on sama asia ja mä oon eri asia. löysin ihan liikaa kaikkee millä mä yksinäni eroan niistä :/ mut mulla oli synttärit. me oltiin keskiviikkona asundin kanssa onnelassa ja bulldogissa laulamassa karaokee x) se idari dj ahdisteli taas tänään. mä en ainakaan lähettäis miljoonatta tekstaria jos en ois yhteenkään aikasempaan saanu vastausta. löl.
niin ja perjantaina oltiin heikkien kaa :)

jiitu ja tiitu on naapureita! mutta jiitu ei tiedä sitä vielä.

ihanan sateinen päivä oli tänään. tosin sade aiheuttaa itku-reaktiota kun vesi paiskoo ikkunaa. tänään marketissa oli poraava tyttö aamulla kello kuusi. 3h päiväunien jälkeen me käytiin äidin kaa ostamassa mulle kaikkee tyhmää muuttokamaa kuten kauhoja ja tiskiaineita. muutto lähestyy ja harmaa elämä alkaa.

olisipa pertti täällä kanssani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.