IRC-Galleria

cloud\berry

cloud\berry

"Control your fate, colour your dreams."

ANGST TAAS VAIHTEEKS!Perjantai 23.03.2007 21:48

Vittuvittuvittuuuh! Oli tänää liikuntapäivä Karhuhallil, ja mä olin sitte köydenvetojoukkuees. Ei siin mitää, voitettii koko roska, mut siin finaalikisas meni nilkka jotenki.... veesti. Ja sattu muute prkleesti!

Oli siin sellanenki vaihe, ettei paljoo sattunu. Kaupungil ravasin ettien Tiitul lahjaa, jonka löysinki >3<, ja sit kävelle koulul hakee pyörää! (Ku oli sillee, et 6 pistettä piti saada, kävelyst sin hallil sai kaks! -> Mäpä kävelin, vaik olin pyöräl koulus. >.>) Sit ku olin koulul päässy, ni fillaril kotii. Ei se mitää! Vähä sattu joo polkee, mut sit ku pääsin kotii....

VOI HELEVETTI KU SE ALKO OIKEE JUILII!!!! >____<

Etin kylmävoidetta -> ei löydy. Etin siteitä (no lol joo terveyssiteit varmaa!) -> ei löydy. Sit virittelin tollasen ihme huivivirityksen nilkkaa. Ja ku koko ajan tekee mieli snäxii (>3<"""), ni joudun kramppaa toisel puolel huushollii! Onneks ei oo ketään koton. Joka kymmenennel askeleel + ku käännyn -> helvetinmoist huutoo. Mikäs siin, vähä vihloo!



Oli tost karjumisest jotai hyötyyki: Aloin miettii, et miks ihmine oikee huutaa, jos siihe sattuu? o_O Ku eiks se oo sillai, et jos sattuu, pitäs ol hiljaa, "ettei vihollinen näe sun heikkouttas?" o.O" Vai mist tollanen johtuu? Kurkkuki tulee kipeeks, stna.

Ei siit o mittä hyötty? .___.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.