IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Okei. Mä muistan taas et mikä tässä on niin ihanaa. Miks sitä jaksaa tuhlata kaikki rahansa yhteen bändiin.

Siihen sisältyy niiiiiin paljon asioita. Ensinnäki se odottaminen. On jotain mitä odottaa. Tietää että nyt tohon keikkaan on enää viikko ja mä oon tienny jo edellisen kuukauden et mitä mä laitan päälle, miten meikkaan, miten laitan hiukset yms.

Sitte on ne junamatkat. Niissä se odotus jotenki purkautuu ja nyttenki Turussa me koko matka sinne Annan kans kikatettiin ja oltiin ihan innoissamme. Junamatkat on melkein parasta koko hommassa ! :D

Sitte on se että jos on hotelli niin se siellä hotellissa hengailu, meikkailu, valmistutuminen, juominen yms. Mikä vois olla parempaa ko viettää aikaa hyvien ystävien kans sellasessa paikassa missä on lämmin, rauhallista ja vaan hyvä olla?

Sitte on se, kun kävelee kopisten sinne keikkasaliin, kun niiden kaikkien 50 ihmisen pää kääntyy, ja kaikki kattoo niin halveksuen. Tossa vaiheessa oon aina ilonen et se katse ei oikeesti voi tapppaa. Se on vaan parasta kun sä tiedät että sua tuijotetaan. Ja että me katseet on vitun kateellisia tai vihaavia ! :D se on oikeesti parasta siinä.

Sitte on se keikka. <3

Toi oli meijjän turku. Se meni tasan noin. Oli loistavia tyttöjä, loistava kakskerroksinen ja rullaportainen hotellihuone, oli vitusti viinaa, oli bändi, oli juttuja, oli aikaa, oli rokkibaari,
oli vaan niin mahtavuutta.

Ja villelle voin taata että kyllä me sinne Nosturiin tullaan, don't worry ! <3

ps. oltais saatu kyyti hotellille, mut se vitun paku.
mut ville ja haiwe ja jaakko olis kyl ollu ihan messissä
et me istutaan niiden syleissä ! ;))

"Te ootte kasvanu tosi paljon."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.