IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

Aika kiitää!Tiistai 21.05.2013 16:30

10 viikkoa rakenneultrastakin jo hujahtanut! Nyt siis rv.30+6, hurrjaa :) 3 pv siihen päivään kun Dany syntyi! :) Kaik on ihan hyvin, nou broblemo, treeni ja lenkkeily maistuu edelleen :) Vauva on vilkas ja kova hikkaamaan :) sekä oman kokemuksen ja fiiliksen mukaan kuuppa alaspäin :)

Rony täytti eilen 4v <3 iso poika jo :) Tänään oli Rontin neuvola, reippaana siellä teki tehtäviä eikä rokotuskaan itkettänyt yhtään :)

Dany on kerran käynyt nytten tulevassa eskarissaan tutustumassa, torstaina pääsee toiselle tutustumiskäynnille, vaikutti ainakin tykkäävään paikasta :)

Jerkkunenkin on jo iso poika ja touhuaa isoveikkojen mukana ihan täysillä ja matkii isompiaan :D

Sellaista tänne, nyt vaan odotellaan sitten malttamattomina milloin pien päättää syntyä :) 7 vko kun masussa pysyisi niin ois hyvä, sitten sais pikkuhiljaa alkaa tulemahan :D
Oiskohan 14.7 se päivä... Silloin ois viikkoja 38+2, ois oikein hyvä aika syntyä!! :D mutta saa nähdä. :) Kukaan ei meillä ole vielä mennyt edes laskettuun asti... Mutta saa nähdä, voihan se olla että typy nyt yllättääkin :D No, toivottavasti tulee kuitenkin vaikka vähän ennen laskettua :) mutta ei toki liian aikaisin. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.