IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kivoi juttuloiTorstai 06.12.2007 01:20

Tänään postimies toi mulle postia kolme kertaa. Ensimmäinen posti oli ehkä kaikkein paras. Yli kuukauden verran odottelua on minusta ihan riittävästi! Mutta nyt on hyvä fiilis ja todella mukavaa musiikkia pari levyllistä. God-des & She rrrroks! Jee!
Sitten tulikii normi posti ja vielä kolmannella kerralla sitten mainoksia. :)

Poni on laihtunu. :D Mikä on siis ehkä jotain todella mukavaa. Menin tänään vähän puomeja, kahden vapaapäivän jälkeen se ei ehkä ollu mikään kaikkein paras idea. Mutta kivaa oli.

Joulu lähestyy ja ens viikolla mennään risteilylle. Näkee tyyppejä, joita ei oo nähny ihan miljooniin vuosiin ja sitten ehkä jos ne tyypit on siinä kunnossa että voi lähtee maihin asti, nii voi ostella jotain kivoi joululahjoloi Tukholmasta. (jonne muistaakseni siis ollaan matkalla)

C on ehkä joku kivoin. Se siivoo ja tekee ruokaa. Ja sitte se joskus kiukkuaa ja minä nauran, jonka jälkeen se kiukkuaa vähä lisää. xD
Taijan tykätä siitä tytöstä aika paljon.

Kävin jopa tekemässä yhen filmarivuoron tänään. Sekii oli jotain todella mukavaa, pitkästä aikaa kävin tekemässä siistiä sisätyötä. Oli se vaan niin mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.