IRC-Galleria

Jooh, tiistai...Torstai 01.06.2006 15:12

Kerrotaanpas nyt vähän siitä jännästä illasta mikä oli siis tiistai.
Tasavaltamme presidentti Halosen Tarja tekee maakuntamatkoja tällä hetkellä ympäri Suomea. Tiistaina oli tämä meidän alueemme vuorossa. Harjussa Tarja siis vietti tiistai-illan ja seuraavan yön.
Harju oli siivottu niin tiptop kuntoon että. :) Oppilaille sanottiin että Agronomien talolta (opiskelija asuntola) on vesiputki poikki joten sieltä pitää oppilaiden siirtää tavaransa pois ja mennä Mattilaan asustelemaan remontin ajaksi. (Mattilan on myös asuntola) Sinne siis oli laitettu Tarjalle ja muille tyypeillä omat huoneet ja siellä oli juotavaa ja pientä syötävää, mansikoita, viinirypäleitä, hunajameloneja ja päärynöitä. Kukka-asetelmia ja maljakoita ja kaikkea muuta kivaa. Kyllä oli talo nättinä.
"Tartsi" sai iltasella myös hevoskyydin hienolla hevosella ja kovin prameilla kärrylöillä.
Harjussa vilisi poliiseja ja armeijan miehiä. Armeijan miehet tosin oli siellä muuten vaan sotimassa, ei Tarjan takia... Kylläpä oli turvallinen olo. ;)

Iltasella oli myös muuta jännitystä kuin tämä Tarja. Pelattiin taas pesäpalloa, oppilaat vs. henkilökunta. Henkilökuntaa oli vajaa joukkue, niin otettiin yksi vahvistus oppilailta. Peli oli jälleen tiukka, tällä kertaa pelattiin täydet jaksot, eli neljä vuoroparia per jakso. Jaksoja tosin pelattiin se kaksi. Samoin kun viimeks.
Henkilökunta vei ensimmäisen jakson ja oppilaat sitten toisen. Eli jälleen tasapeli ja kaikille jäi hyvä mieli. <hymy>

Ensi viikollaa pelaillaankin sitten vissiin jalkapalloa. Tai sitten sitä sählyä pihalla. Kahellaan nyt mitä tehhään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.