IRC-Galleria

kotona taas.Perjantai 07.04.2006 14:06

Olipas yö... Torstaina olin töissä, ihan normaali iltavuoro eli loppu klo 23.
Siitä lähin kämpille, sain puhelun exältä ja pakkasin loput tavarat, tein eväät ja tiskasin astiat. Nii ja annoin myös rihvelille ihan pikkusen ruokaa.
Sitteppä lähettiin ajelemaan siinä puolen yön aikaan elukoitten kanssa. Rihveli alko läähättää heti, kissa oli onneks hiljaa jonnee mikkeliin asti ja sitte sekii huuti melkein koko loppumatkan. Ja lisäks oli ihan pirusti sumua koko matkan. Ehkä tunnin sai yhteensä ajella ilman sumua.. Matka siis kesti ihan jokusen hetken ku piti ajella aika rauhassa. Lisäks poliisit pysäytti 40 kilsaa ennen Mikkeliä ja puhalluttivat. Kuinka yllättävää olikaan että puhalsin nollat. Enkä saanu ees sitä pilliä omaks. :(
Mikkelissä pidettiin pieni ulkoilutauko ja kun Kuopioon päästiin olin lipittäny niin paljo batteria että oli pakko käyä itekkii pissalla. Koira myös. Koira jäi autoon ku ite menin ABC:lle ja se veti sillä aikaa eväsleivät nassuunsa. Mut olipa tyytyväinen koira viimeset 60 kilsaa.
Kotona vähä ennen kuutta, ja talon herätys kun rihveli meinas paskoo alleen ku näki sen vähä isomman koiran, vaan eihän se mitään, äippä ois heränny kuitenkii kuudelta töihin.
Ja sitte otin neljän tunnin unoset ja kohta pitäs lähtee tallille paskahommiin. Siinähän sitä herää. Tai nukahtaa kottareihin. Jännä nähä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.