IRC-Galleria

d_o

d_o

ಥ益ಥ ~ 災の精霊

Uusimmat blogimerkinnät

FFVII-untaTiistai 18.04.2006 17:10

:D Näin pitkästä aikaa ikuisuuksiin unta FFVII:stä. Joskus ala-yläasteella oli tapana nähdä suhteellisen useinkin unia kyseisestä pelistä, mutta nyt en ole varmaan nähnyt sellaisia unia kolmeen-neljään vuoteen. Paitsi nyt tämä.

Oli julkaistu uusintaversio FFVII:sta ja olin just pelaamassa sitä loppuun. Ennen viimeistä taistelua, jouduin seikkailemaan epämääräisessä train graveyardissa, jossa oli helkkaristi kiskoja ja aavejunia ja ne kiskot leiju jossain mustanruskean öljysessä avaruudessa. Koko paikka oli tosi hieno ja kokonaan kolmiulotteinen. Ja sitten iski satunnaistappelu.
Mulloli hahmoina Cloud, Tifa ja Jenova (sellaisena kun se näkyy kolmena ensimmäisenä päävastuksena, paitsi tietysti paremmin mallinnettuna). Cloudilla oli semmonen cooli miekan ja jonkun sapeli-shurikenin yhdistelmä, jonka nimi oli Wind Slash, mutta se ei kyllä ollut pelin paras ase. Jenova pisti lonkeroillaan ihan helvetin tehokkaita ja hienoja maanjäristyksiä ja Tifa vaan mätti normaalisti. Vihollisina oli jotain cockatricejä, mutta ne oli isompia ja harmahtavia.

Ja sitten siinä oli kanssa flashbackeja pelistä, vanhoista ja uusista kohtauksista, ja enimmäkseen Aeriksesta. Se oli hienoa. Haluaa pelata äfäfseiskaa.

Johtuu varmaan siitä, että katoin taas eilen koneella FFVII:n lopun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.