IRC-Galleria

demy

demy

sammioista juomat juotakoon

itkuMaanantai 01.06.2009 00:49

tuli tos tehtyy pieni tallinnan reissu. oli kyl ihan huippuu. söin sellaisii ruokiikin mitä en oo ennen syöny, karhua ja jonkun eläimen kieltä.. aika vekkulia..
sit eilen aamulla piti sanoo hei hei toskolle ja parille muulle vaihtarille. melkee sain pidettyy silmäni kuivana. katotaa vaan ku tulee tiistai aamu ja tiistai ilta.. sillonhan ne kyyneleet vasta vierii.. itku sentään..
ash on ollu ihanan kiero..
tallinnas se kieroili mun selän takana ku käytii yhdes käsityökaupas. se halus toskolle löytää jotain ja sit me molemmat iskettii silmämme yhteen laukkuun mut en raaskinu ostaa sitä. ja sit tultiin kierroksen jälkee takas siihen kauppaan ostaa sellast rasiaa toskolle. ni ash sano et harhauta poikii sillä välin ku se menee ostoksille, ja niin mä sit tein. sit pojat kyseli et mihin ash jäi ja sanoin et tonne kauppaan, mut ajattelin mennä varottaa sitä et pojat saattaa tulla sisään kans. ja päätin et ostan sen laukun siin samal itelleni. mut eihän sitä uniikkikappaletta enää ollu siinä. ash vaan totesi et laukku on pois, sun olis pitäny ostaa ku oli viel mahdollisuus..
toki se piru sit oli ostanu sen munkin poissaollessa. tai periaattees tosko sen osti ku se oli sanonu ashille et se haluis ostaa mulle jotain kiitoksena mut ei tiedä et mitä.. ja sit eilen lentokentällä se sit ojensi mulle sen laukun.
ja sit viel eilen yöllä palasin kotii ja otin postin. siel oli joku paketti ja eka ajattelin et ibas on lähettäny kovon takas. sit ajattelin ettei se ole mahdollista ku ei siin paketis ollu mitään mainintaa ibasista ja siin luki UK.. ja sit ekana tuli mielee et joku on varastanu mun identiteetin ja ostanu netistä jotain, siin vaihees vähän tuskastuin. avasin sen paketin ja siin luki gift.. sepäs vasta mut sai ihmetteleen.. jatkoin avaamista luin sellainen pienen kortin mikä siin oli pääl 'my fav fin miia, i appreciate all u have done for me & meeting u was the best part! thought id add 2 ur collection. friends for life&i'm always here for you. love ashleyx remember ur beautiful inside&out!'
sit ei voinu muuta kuin itkee..

onneks mä meen taas katsomaan rakasta ahsia 10min päästä.. :) mut itku tulee tiistaina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.