IRC-Galleria

Heräsin jo 8 vaikka olisin saanu nukku 10 asti. 10.51 lähti vasta linkki kouluun. No Roope ei olis halunnu herätä, joten se tuli päälle nukkumaan, niin etten päässy sängystä pois. Hölmö koira <3 Kun lopulta pääsin, söin ihan rauhassa ja lueskelin hissan kirjaa. Osaakin olla tylsää tekstiä. Ei siinä. Pakko panostaa.

Käytiin Roopen kanssa pitkällä lenkillä. Saatiin parit raivarit kun peuroja tuli vastaan. Molemmat, toinen peuroille, toinen koiralle.

Kävelin linkille ja löysin kissan tien vierestä. Mustaruskeevalkonen kolli. Auto osunut raukkaa päähän ja niskat poikki, eturaajoissa muutamia murtumia. Ei kovin vanha, muttei pentukaan. Suretti. Kävin naapuri eläinlääkärin luona josko tietäs kenen kisu se on. Ei tienny, lupas käydä hakemassa pois ja polttaa sen.

Koulua runsaat 2½h oli tänää. Enkkua ja hissaa. Hissan maikka oli ihan ku mun viimekesän raksatyönantaja. Samannäkönen, johko puhu vähän nopeempaa ja oli muutenkin hassu. Sen piti rauhotella itteään kesken tunnin. Ja muutenkin tykkäilin siitä. (: Enkun maikka oli kans jees, ja sain tietää, että se on mun RO. Varsin mukava.

Lähin koululta ja pääsin himaan, no olin sit hukannu jo avaimet. Olinhan jopa saanu ne edellisenä päivänä. Ja löysin mun JKL:län avaimet. Joten voin palauttaa koulun kaapin avaimen. Ja kahen asunnon avaimet. (:

Maalailin oman huoneen kaapin ovia Tanjan kanssa. Ja oon ihan maalissa, mut sisko ei yhtään. Ei ole reilua. (:

Sit käytiin iltalenkki. Nähtiin ihan törkeen monta pikku peuraa. Ja taas saatiin raivaireita. Tosin tällä kertaa ainoostaan koira sai.

Nyt siskon kans juomaa teetä jaja sun muuta.

Toivoin hassuja tässä. Toivoisin, että eräs sais itteään niskasta kii ja soittas, että voitais sopia asiat. On kovin ikävä sitä. (:

Tänään huomasin myös miettiväni jkl:n suunnalta ihmistä, ikävä hieman (: Mut siitä ei voikkaa sanoa kun että Seremoniamestari - Chillaa meiä kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.