IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

LUNTAPerjantai 14.12.2007 01:02Viikko turkulaise päiväkirjast:

Helmikuu 1. Klo 17.00
Lunt satta! Lumi o sit kaunist! Luanto tule kaunim valkkoseks ja miäli piristy, ku ei ol enä nimpal pimmiä. Mää tei vaimol ja ittel kuuma rommitoti ja mee istutti ikkuna äären kattoma hiutaleitte leijumist maaha. Tosi kaunist.

Helmikuu 2.
Mää heräsi ja kattosi akkunast pihal. Koko maisemam peitti uus puhtavalkone lumi. Hiano näky! Jokasel puul ja pensal o valkone kaapu. Mä tei talven lumityä ja nauti joka kolallisest… Mää kolasi sekä piha et jalkakäytävä. Myähemmi päiväl teknise virasto aura auras tiä ja tyäns lume porti ette. Kuljettaja naureskel mul ja vilkutti. Määki vilkuti hänel ja kolasi porti erusta taas auki.

Helmikuu 3.
Viime yän sato vaja 15 sentti lunt ja pakkast o pari astet. Pihakoivust katkes muutama oksa lumem painost. Mää tei lumityä ja taas ku mää sai tyäv valmiks, tuli aura-auto. Lumi ol täl kertta ruskian harmaat.

Helmikuu 4.
Sää lauhtus, lumi suli sohjoks, ja se jäätys liukkaks, ku pakkane taas kiristys. Kaatusin perssellen jalkakäytäväl. 22 eurom poliklinikkamaksu, mut onneks mittä ei ollu poikki. Sääennustus lupas lissä lunt.

Helmikuu 6.
10 astet pakkast. Lissä tota perhana lunt. Pihal ei ol yhtäm puuta tai pensast, mikä ei olsis vahinkoittunu. Sähkö oliva poikki melkke koko yä. Mää yriti pittä talo lämpimänä kynttilöil ja pensalämmittimel, jotka kylläki roiskas hiuka yli, syttys tule ja oli poltta koko talo. Mää sai onneks matol tukahrutettu liäki, mut mää sai toise aste palovammoi kässi ja silmäripse ja kulmakarva palova. Auto karkas matkal poliklinikal ja hajos lunastuskuntto.

Helmikuu 7.
Tota vitunperkele valkost paska tule koko ajan. Kaik perkele vaatte pitäsis ol pääl, jos halu käyrä postilaatikol. Jos mää saa kässi sen saatanan kusipää, mikä ajaa tota aura-auto, niin mää revin silt syräme rinnast! Se o ain varma kulman taka kytiksel ja orotta, ku mää saa jalkakäytävä puhtaaks! Sähkö ova viäläki poikki. Vesijohro jäätys ja näyttäis silt, ettei katto kestä tol lume paino.

Helmikuu 8.
Saatana, 12 perkelee sentti uutta vitu lunt ja vitu ränttä ja vitu jäät, ja herra yksinäs tiättä mitä paska sitä taivast viime yän tuli. Mää yriti ossu aura-auton kuljettaja jäähakul, mut see pääs pakko. Vaimo jät mun. Auto ei lähre käyntti. Mää luule et must on tulos lumisokkia. Mää em pysty liikuttam varppaitan. En ol nähny aurinkko montte viikko. Ennusteis luvata lissä lunt. Viima tekke ilma purevaks. Perkele, mää muuta Espanja. Vitutta nii perkeleste! Saatana lumi ja koko talv.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.