IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

JESSunnuntai 07.05.2006 21:54

Voi onnea,

hauva kävi tänään ensimmäisen kerran uimassa ja tuntui tykkäävän.
Vesipelastus ei siis ole mahdotonta..

Hmmh..Vähän apdeittiä edelliseen kirjotukseen, eli ne kaksi ihmistä jotka ei vielä tiedä miten meijän Pariisin-reissu meni niin tässä:

Meillä oli liput Pariisiin Oslon kautta. Oslossa piti vain vaihtaa konetta mutta SAS:in lentohenkilökunta oli Oslossa päättänyt lakkoilla.
Monen kiemuran kautta yritettiin saada toisilta yhtiöiltä jatkolentoa mutta Suomen ihmiset kämmäs sen ja ei sitten saatukaan sitä jatkolentoa.
Taas monen kiemuran kautta lennettiin samana iltana kotiin.

Saatiin korvaukset.

Näin. (:

Tuntuupa hölmöltä lukea noita edellisiä.. (:

Jep. Kesä on täällä..oltiin Luukissa ottamassa arskaa ja vähän piknikkeilemässä ja leikkimässä koiran kanssa, oli aivan mahtavaa. Ihana reissu, kiitos kultaseni, ja hyvät eväät, kiitos. <3

Match Show'hun pitäis mennä katselemaan meininkiä että saaatas kakara näyttelykelpoiseksi, mutta musta tuntuu tyhmältä. En tiedä meiningistä mitään eikä se hirveesti kiinnosta.
Jonkun verran hengitetään niskaan tämän asian suhteen..

Just kun ehdittiin huokaista helpotuksesta ja hengähtää pupun vaivojen kanssa, niin eiköhän taas. Tyttö on satuttanut jalkansa, ilmeisesti kun tippui mökkinsä katolta niin jotenkin on siihen mökin kulmaan satuttanut. Haava näyttää kyllä ihan hyvältä ja siihen on tulossa rupea että tästä toivottavasti selvitään septidinillä kotihoitolassa. Se on kyllä..semmonen aivan vallaton neiti. Vallaton neiti pupunen.

Koira on nukkunut jo monta tuntia..tais uintireissu olla aika raskas pienelle pojalle.

Huomenna taas Luukkiin, mulla on vielä 3päivää vapaata!! (kiitos päpi :D)

nähdään ihmiset..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.