IRC-Galleria

nakkia kaikille!! :DTiistai 29.11.2005 18:57

kun ihmisellä on niin paha tapa painaa tuota entteriä kun yrittää vaihtaa tuosta otsikosta tänne, että tulee väkisinkin pistettyä pelkkä otsikko aina... joskus ihan alkaa vituttaa tuokin.. :(

tämä päivä on mennyt taas niin penkin alle että huh..

aamulla nukuin pommiin, kastelin kenkäni kävellessänoi töihin, töissä loppui maito enkä saanut juoda kahvia kun en tykkää juoda mustana enkä jaksanut raahautua kauppaan kun sitten olisin ollut polviani myöten märkä, ruokatuntia en edes pitänyt kun kaikki jutut kasautu siihen minun päydälle ja minä vain tyhmänä katsoin niitä koko päivän että jotainko nuistakin pitäis tehdä, sitten kun se ihana kotiinlähdön aika koitti niin ei se ollut kaan enää niin ihanaa.. heti ovesta kun pääsin niin lenti varmaan kilo lunta ja räntää naamalle ja niin kova tuuli kävi että oli pakko vetää ovi kiinni.. siinä sitten suurinpiirtein puhistelin naamaani että näkisin jotain sen lumen alta.. ja uusi yritys..

siinä sitten taapersin myrskrssä kotia kohti, hiukset hulmus ja nenä punaisena vain jatkoin urheana matkaani.. ja olin kuin uitettu koira päästyäni kotiin..

eipä vois parempaa päivää olla taas...

hyvää illan jatkoa ystäväiseni. :) toivottavasti teillä oli parempi päivä kuin minulla ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.