IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

*huokaus*Torstai 01.12.2005 18:46

Väsyttää. Istun koululla ja yritän saada jotain aikaan. Äskön väännettiin tilastollisen tutkimuksen raporttia reilu pari tuntia, ja mitä saatiinkaan aikaan..muutama vaivainen sivu. Helvetti kun kaikki vastustaa. Seuraavat pari viikkoa on kyllä yhtä helvettiä, niin paljon kouluhommia, ettei tosikaan. Saan varmaan burn outin. Onneksi 14. päivä on luokan pikkujoulut/saunailta! <hymy> Sillon kyllä ryyppään aivot pellolle.

Tuntuu, että kaikki kaatuu niskaan. Suosittelen muillekin asioiden jättämistä viimetippaan. Kannattaa mielummin lähteä kaverin luo saunomaan ja puhua puhelimessa kolme tuntia, kuin tehdä rästiin jääneitä koulujuttuja. Tottakai. Kahtena viime yönä olen nukkunut ehkä yhteensä niin paljon, kuin yhtenä yönä normaalisti. Ensi yöstä tuskin tulee sen parempi.. Mutta toisaalta, ehtiihän sitä sitten haudassa levätä ja meillä oli lisäksi tosi antoisat ja rattoisat keskustelut Krisun kanssa (niinhän meillä aina <virne>), joten ei se ole niin vakavaa, vaikka vähän väsyttääkin <hymy> Kohta on joululoma ja sitten en tee mitään muuta kuin NUKUN!

Jes. Tänään saa aukaista ensimmäisen luukun joulukalenterista! Paitsi ettei mulla ole joulukalenteria
<jännä> Missä helvetin välissä semmoisen olisin ehtinyt ostamaan!? Lahjojakin pitäisi ostella. Toiveita otetaan vastaan. &lt;hymy&gt;

Big Brother -finaali tänään! Toivottavasti Tiina ei voita.

Kiitos hei, sulla seisoo mulla ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.