IRC-Galleria

eliisabetti

eliisabetti

My mind rebels at stagnation.
1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et tule koskaan sanomaan sitä heille. (Jos mä oikeesti haluisin sanoo jotain näitä nii sanoisin kyllä... ;>)
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.


1. Oot ollu mulle jo 5 vuotta yks maailman tärkimmistä ihmisistä, ja on aina niin ihanaa nähdä sut. Ikävä vaa ku asut siellä toisella puolella maailmaa... Sä oot aivan ihana, oikeesti ois ihanaa jos asuisit täällä! Kiitos kaikesta, kauhee ikävä sua vaikka nähtiinki.... 3 kk sitte? No joo. Ens kesänä sitte taas kulta <333

2. VÄHÄ OLI SURULLISTA ku nähtii kesällä vaan kerran!! Meillä synkkas heti hyvi, ja mä olin aatellu että meillä ois ollu iha awkward.... mutta ei, oli huippua mutta ei eihtty nähä ku sen kerran :( ja nyt en varmaa enää nää sua koskaa. Olit tosi rakas kulta, sä oot tosi sulonen ja ihana ja pirtsakka, sulla on ihana hymy joka oikeesti tarttuu. Kaikkee hyvää sulle, pidähän huolta ittestäs (ja meidän entisestä talosta!!! JA MIUKUSTA, JOS NÄÄT SEN :D)

3. oi neitisein, ex-kultakutrini!! Sä oot aivan ihana, niin kannustava ja sä jaksat aina kuunnella! Sua en vaihtais mihinkää<3<3<3 Oot mun oma poirottitottini! En tiiä mite oisin selvinny ilman sua ;>

4. HOI MIES!!! Sä oot oikeesti maailman hauskin ihminen, aivan ihana ja HERTTANEN ja tuituutiuituii!! Sä aina piristät, saat mut nauraan ja sillee. ILMAN SINUA OISIN KUIN ASH KETCHUM ILMAN PIKACHUA <3333 sä oot yks maailman ihanimmista tyypeistä.

5. kuulut mun parhaisiin ystäviin, oot niin sulone ja hauska :DD Sä oot tosi taitava piirtää D: sä piristät ja oot hauska mutta osaat myös sopivasti olla vakava :> on ihanaa että tutustuin suhun!

6. OLET IHQ MARTTAPIIRILÄISENIIIIIIIII<33 Vitsi meilläki menee hyvi aina XDDD köksässä erityisesti (joka btw ois kauheeta ilman sua) Kiitos ku oot jaksanu kuunnella, oot ihana ja huippu ja aah niin piristävä<3 love youuu

7. Oot hauska ja ihan viisaski, tosin et tietenkään yhtä viisas ku joku esim. minä. no ei XD mutta ei ku oikeesti oot mukava vaikka mä oonki aina vähä välii vihannu sua XDD

8. onneks sä oot saanu uuden kaverin nii sää et enää roiku meissä D: taisit vihdoinki tajuta mitä me tarkotettii sillä erittäin hienotunteisella vihjailulla.

9. Oltii jossai vaiheessa läheisii mutta sä oot oikeestikki aika itsekeskeinen joskus. En mä vihaa sua enkä mittää, me ollaan oikeesti vaa tosi erilaisia. Ollaan vähän ku Elinor ja Marianne Dashwood, toinen järki ja toinen tunteet. Mietippä sitte kumpi sä oot ;)

10. LOL. Ootsä tosissas? XD kiitos nauruista, meen nyt.

11. Lapsukaiset, oikea sana on 'huora'. Sanokaa perässä- H-U-O-R-A. Nonii! Onnee elämääs.

12. Oot ihana ja hauska, sun kaa on kiva jutella. Ei me niin kauheen paljon olla yhteyksissä nykyää, mutta sillo ku ollaan nii oot tosi ihana <3

13. Sä oot vissii semmonen tyyppi, joka tulee toimeen kaikkien kaa :D se on hienoa ja upeeta :> oot tosi mukava ja ystävällinen :D on kiva saada tuntee sut ;>

14. Olit ihan kiva sillo joskus, mutta ei sitte sen enempää tutustuttu. Ei se mikää menetys oo, mutta kyl mä voisin sun kaa jutella joskus jos ei ois ketää muuta juttukaveria. Ja oonhan mä vissii jutellukki...? no emt.

15. Sulla taitaa olla ika paljo ongelmia? Oot nolo, oikeesti. HÖRRHÖRR VITTU MÄ OON HAUSKA HÖHÖÖHÖÖÖ KATTOKAA MUA. Joskus tekee mieli vetää sua turpiin.

16. HEHEEE SÄ OIKEESTI FEILAAT KOKO AJAN SENKIN NENÄKARVAMIES!!! Oot menettäny ainakin yhen ihanan tyypin, mutta et kyllä oo koskaa ollukkaan sen arvonen! Mikä oikeesti sussa on niin ihkua?? Mä en nää sitä, sori vaa.

17. Sääki voisit olla joskus esim. hiljaa?? Onneks en sua kauheesti joudu kestää, mutta kuiteski. Muitten puolesta. Säästä heidät!!

18. Sulla on ollu aika rankkaa, mutta mä toivon että sä pärjäät. Oot oikeesti aivan ihana ja mulle tosi tärkee, ois kauheeta menettää sut. Aina kun nähddään, sä oot hauska ja pirteä, mutta things aren't always as they seem to be. Oot rakas <3

19. Sä oot aika outo tyyppi. Jotenki ahdistava. Emt. Mutta ei me onneks kauheen suurissa tekemisissä ollakkaan toistemme kaa.

20. Sä oot varmasti ihan mukava tyyppi, vaikkei kauheesti jutellakkaa. ELISA DOES NOT APPROVE ALL THE THINGS YOU DO, mutta ei ne mulle sillee kuulukkaan, että ihan sama. pidä kuitenki huolta ittestäs, ja oot tehny ainakin yhen karun jutun, jonka ansiosta oot varmasti saanu monien kunnioituksen, ainakin osittain (Y)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.